LG

LG: Προσφέρει πλέον 5ετή εγγύηση panel για τις LG OLED Z2 και OLED G2

Η LG θέλοντας πάντα να ικανοποιεί τις ανάγκες των καταναλωτών της και να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, παρέχει 5ετή εγγύηση πάνελ για τις LG Premium OLED Z2 και G2.

Η 5ετής εγγύηση πάνελ ισχύει για κάθε μέγεθος των σειρών τηλεοράσεων SIGNATURE OLED 8K του 2022 ή OLED Evo G2 του 2022 για να νιώθουν οι καταναλωτές τη μέγιστη ασφάλεια για την κατασκευή της τηλεόρασής τους.

Οι LG OLED TVs παρέχουν μια μοναδική εμπειρία θέασης με εκπληκτική ποιότητα εικόνας και λεπτομέρεια, χάρη στα εκατομμύρια αυτο-φωτιζόμενα pixels. Τα αυτο-φωτιζόμενα pixels εκπέμπουν το δικό τους φως και ενεργοποιούνται και απενεργοποιούνται για την επίτευξη τέλειου μαύρου, άπειρης αντίθεσης και χρωμάτων μεγαλύτερης ακρίβειας.

lg-oled-warranty-1.jpg

Έτσι, τώρα, μπορείτε να βυθιστείτε στον καναπέ σας και να απολαύσετε τα αγαπημένα σας προγράμματα στην LG TV σας, με μοναδική ποιότητα εικόνας, χωρίς να ανησυχείτε για την κατασκευή της αφού είστε καλυμμένοι με 5ετή εγγύηση πάνελ.

Η εγγύηση δεν καλύπτει εμπορική ή μη φυσιολογική χρήση και είναι διαθέσιμη μόνο στον αρχικό αγοραστή του προϊόντος, όταν αγοραστεί νόμιμα και χρησιμοποιηθεί εντός της χώρας.


Loading