LG

LG Soundbar SP9YA: Τεχνολογία Meridian για κινηματογραφικό ήχο surround

Το νέο Soundbar SP9YA της LG Electronics (LG) κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά, για να ταιριάξει απόλυτα με τις LG τηλεοράσεις και να προσφέρει μοναδικό, πλούσιο ήχο στα 24 bit/192 kHz, χάρη στην τεχνολογία Meridian.

Προσφέρει μια αναβαθμισμένη εμπειρία ήχου surround με ισχύ 520 W και subwoofer, ενώ ενσωματώνει τον επεξεργαστή AI a9. Επιπλέον, η λειτουργία AI Sound Pro, χρησιμοποιεί έναν αναβαθμισμένο αλγόριθμο για την αναγνώριση φωνητικών, εφέ και συχνοτήτων, και στη συνέχεια βελτιστοποιεί τον ήχο ανάλογα με το είδος για να απολαύσετε στο μέγιστο βαθμό τις σκηνές των αγαπημένων σας ταινιών.

LG SoundBar SP9YA


Παράλληλα, διαθέτει τις δικές του κατοχυρωμένες λειτουργίες ήχου, που έχουν αναπτυχθεί ειδικά από την LG για φωνητικά, παιχνίδια και αθλητικά. Το HDMI eARC (Βελτιωμένο κανάλι επιστροφής ήχου) επιτρέπει τη μετάδοση ασυμπίεστου ήχου 5.1 ch και 7.1 ch χωρίς απώλειες, καθώς ακόμα και ήχο HBR (υψηλός ρυθμός bit), σε συμβατές τηλεοράσεις. Ο χειρισμός του γίνεται εύκολα και απλά με ένα τηλεχειριστήριο LG τηλεόρασης. Ακόμη, αποδίδει, περιεχόμενο 4K, συμπεριλαμβανομένου του HDR και του Dolby Vision, ενώ ενσωματώνει το Dolby Atmos και την DTS:X τεχνολογία που προσαρμόζουν τον ήχο με ακρίβεια, ζωντανεύοντας το τηλεοπτικό περιεχόμενο.

Το SP9YA είναι, επίσης, φιλικό προς το περιβάλλον, καθώς είναι κατασκευασμένο από ανακυκλώσιμα υλικά, ενώ έχει βραβευθεί και με το ENERGY STAR Award.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading