LG

LG: Τα νέα ψυγεία της ανοίγουν την πόρτα τους με τη φωνή σου!

Στην πρώτη εικονική CES 2021 τον ερχόμενο μήνα, η LG Electronics (LG) θα παρουσιάσει τα νέα ψυγεία InstaView Door-in-Door με αναβαθμισμένες δυνατότητες και προηγμένο σχεδιασμό για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία χρήσης. Το κομψό ψυγείο διαθέτει μεγαλύτερο γυάλινο πάνελ για το σύστημα InstaView Door-in-Door και τεχνολογία UVnano™, η οποία περιλαμβάνεται στον ενσωματωμένο διανομέα νερού για βελτιωμένη υγιεινή, ενώ η φωνητική αναγνώριση InstaView το κάνει ακόμα πιο εύκολο στη χρήση.

Με «φανατικούς» σε όλο τον κόσμο, χάρη στην ευκολία που προσφέρει στην καθημερινότητα, το LG InstaView Door-in-Door αναβαθμίζεται περισσότερο για το 2021. Το LG InstaView φωτίζει το εσωτερικό του ψυγείου με μόλις δύο γρήγορα «χτυπήματα» στο διαφανές γυαλί ενώ η λειτουργία Door-in-Door μειώνει την απώλεια του εσωτερικού κρύου αέρα παρέχοντας τον ιδανικό χώρο για να διατηρείτε τα προϊόντα στα οποία θέλετε να έχετε άμεση πρόσβαση. Το νέο γυάλινο πάνελ στο ψυγείο συμπληρώνει την κομψή αισθητική του InstaView Door-in-Door από ανοξείδωτο ατσάλι. Επιπλέον, το παράθυρο InstaView είναι 23% μεγαλύτερο από τα προηγούμενα μοντέλα, καθιστώντας πιο εύκολη από ποτέ την προβολή του περιεχομένου.

Τα νέα ψυγεία InstaView ενσωματώνουν τώρα την τεχνολογία UVnano της LG, η οποία αξιοποιεί τη δύναμη του φωτός για να διατηρεί την υγιεινή, χωρίς μικρόβια στην υποδοχή διανομής νερού, εύκολα και αποτελεσματικά. Η λειτουργία UVnano που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2017 στα πιο premium προϊόντα διανομής νερού της εταιρείας, μπορεί να απομακρύνει έως και το 99,99% των βακτηρίων στη βρύση του ψυγείου. Για ακόμα μεγαλύτερη σιγουριά, οι χρήστες μπορούν επίσης να ενεργοποιήσουν τη λειτουργία UVnano με το πάτημα του ενός κουμπιού.

Κάτοχος του CES 2021 Innovation Awards Best of Innovation, το ψυγείο με αναγνώριση φωνής καθιστά τον χρόνο που αφιερώνει ο χρήστης στην κουζίνα πιο παραγωγικό και ευέλικτο. Οι καταναλωτές ενώ έχουν στα χέρια τους τα ψώνια του σούπερ μάρκετ μπορύν με μία απλή φωνητική εντολή όπως «άνοιξε την πόρτα του ψυγείου», να τα τοποθετήσουν στο εσωτερικό του. Η διαδραστική τεχνολογία φωνής της LG τους δίνει, επίσης, τη δυνατότητα να ζητήσουν από το ψυγείο την agenda της ημέρας ή να ελέγξουν την κατάσταση των συσκευών πάγου και νερού. Επιπλέον, με το Amazon Dash Replenishment, μπορούν να παραγγείλουν αναλώσιμα, όπως ανταλλακτικά φίλτρα νερού, συνδέοντας έναν λογαριασμό της Amazon με την εφαρμογή LG ThinQ.

Κάθε νέο προϊόν InstaView της σειράς περιλαμβάνει τα αναγνωρισμένα συστήματα βελτίωσης και φρεσκάδας της LG, το LINEARCooling και το DoorCooling+. Το LINEARCooling ελαχιστοποιεί τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας, την κύρια αιτία αλλοίωσης των τροφίμων. Ταυτόχρονα, το Door-Cooling+ ψύχει ολόκληρο το εσωτερικό του ψυγείου ομοιόμορφα διανέμοντας ισχυρή ροή αέρα από ένα στρατηγικά τοποθετημένο εξαερισμό.

Το LG Craft Ice, το οποίο συναντήσαμε για πρώτη φορά πέρσι, θα είναι πλέον διαθέσιμο στα Side-by-Side InstaView ψυγεία του 2021. Τα σφαιρικά κομμάτια πάγου αργής τήξης, μεγέθους δύο ιντσών, που δημιουργούνται από το σύστημα LG Craft Ice κάνουν τα ποτά να φαίνονται υπέροχα, ενώ διατηρούνται παγωμένα για περισσότερο.

Η σειρά ψυγείων LG InstaView του 2021 θα παρουσιαστεί στο εικονικό περίπτερο της LG κατά τη διάρκεια της CES 2021 από τις 11 Ιανουαρίου.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading