LG

LG ThinQ App: Νέες δυνατότητες για έλεγχο των οικιακών συσκευών σε πραγματικό χρόνο

Η LG Electronics (LG) αναπτύσσει περαιτέρω το LG ThinQ app, ενσωματώνοντας προηγμένα χαρακτηριστικά, ώστε να βελτιώσει την καθημερινότητα των καταναλωτών. Η εφαρμογή που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2015, διατίθεται σε πάνω από 150 χώρες, προσφέροντας απαράμιλλη ευκολία και σύνδεση με AI οικιακές συσκευές.

Σήμερα, περισσότερες από 32 οικιακές συσκευές, όπως πλυντήρια, στεγνωτήρια, κλιματιστικά, τηλεοράσεις και ψυγεία είναι συμβατές, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να έχουν τον έλεγχο της κατάστασής τους σε πραγματικό χρόνο, όπου και αν βρίσκονται. Για παράδειγμα, μπορούν να ρυθμίσουν εύκολα τη θερμοκρασία του κλιματιστικού, να παρακολουθήσουν τον κύκλο πλύσης στο πλυντήριο ρούχων και πιάτων, ενώ μπορούν να ενημερώνονται μέσω ειδοποιήσεων κατά την ολοκλήρωσή ενός προγράμματος.

Παράλληλα, έχουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν την πρωτοποριακή AI-υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών, Proactive Customer Care, που παρέχει εξατομικευμένη υποστήριξη, ενημερώνοντάς τους για τυχόν θέματα στις LG οικιακές συσκευές τους και προσφέροντας χρήσιμες συμβουλές και λύσεις για την καλύτερη δυνατή απόδοσή τους και τη μακροχρόνια διάρκεια ζωής τους.

To συγκεκριμένο εγχείρημα αντικατοπτρίζει το όραμα της LG να παρέχει γρήγορο έλεγχο, προληπτική φροντίδα και ενεργειακή απόδοση. Ενισχύοντας τις δυνατότητες των φωνητικών εντολών, η LG δημιούργησε το απόλυτα έξυπνο οικιακό οικοσύστημα, θέτοντας στο επίκεντρο την άνεση. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο Google Play και στο App Store και για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα lg.com/global/lg-thinq.

Loading