LG

LG tiiun: Η πρωτοποριακή συσκευή κηπουρικής εσωτερικού χώρου [CES 2022]

H LG Electronics (LG) θα παρουσιάσει στο CES 2022 τη σύγχρονη, αυτόνομη συσκευή κηπουρικής εσωτερικού χώρου, LG tiiun. Το Tiiun, που σημαίνει "φυτρώνω" στα Κορεάτικα, είναι ένα ταιριαστό όνομα για τη νεότερη συσκευή της LG, που επιτρέπει ακόμη και στους πιο αρχάριους κηπουρούς να καλλιεργούν λαχανικά, βότανα ακόμη και λουλούδια στον χώρο του σπιτιού τους, όλο το χρόνο. Κομψή και εξαιρετικά απλή στη χρήση, η τελευταία lifestyle καινοτομία της LG, προσφέρει όλα τα οφέλη που δίνει ένας κανονικός κήπος, χωρίς τις ανησυχίες των παρασίτων ή του δυσμενούς κλίματος.

Σχεδιασμένο ως μια πλήρως αυτόνομη μονάδα, το LG tiiun διαθέτει δύο ράφια που μπορούν να κρατήσουν το καθένα μέχρι έξι πακέτα σπόρων all-in-one, μαζί με τρία διαφορετικά είδη κιτ σπόρων. Με κάθε συσκευασία σπόρων, που περιέχει 10 υποδοχές για τη βλάστησή τους, οι χρήστες μπορούν να καλλιεργήσουν ταυτόχρονα μια ποικιλία από φυτά και λαχανικά στο σπίτι σε μόλις τέσσερις με οκτώ εβδομάδες. Έτσι η όλη διαδικασία γίνεται γρηγορότερα και με λιγότερα προβλήματα χάρη στη μαγεία της τεχνολογίας και την προηγμένη τεχνογνωσία της LG.

LG tiiun

H LG tiiun τιμήθηκε με το Βραβείο Καινοτομίας CES 2022 και αναγνωρίστηκε για την καινοτόμο τεχνολογία και το σχεδιασμό της, αλλά και για το διαφοροποιημένο όφελος που προσφέρει στον καταναλωτή. Αυτό το σύγχρονο, έξυπνο σύστημα κηπουρικής αξιοποιεί την τεχνολογική τεχνογνωσία της LG σε πολλές κατηγορίες οικιακών συσκευών για να προσφέρει αξιόπιστα αποτελέσματα και μια αβίαστη, σε μεγάλο βαθμό αυτοματοποιημένη, διαδικασία καλλιέργειας φυτών. Ουσιαστικά αυτό επιτυγχάνεται με την χρήση διαφόρων τεχνολογιών, που προέρχονται από δεκαετίες τεχνογνωσίας και χρησιμοποιούνται από την ανάπτυξη προηγμένων ψυγείων, καθαριστών νερού και συστημάτων εξαερισμού.

Χρησιμοποιώντας τον Inverter Compressor της LG, το σύστημα “Flexible Weather Control” προσαρμόζει με ακρίβεια την εσωτερική θερμοκρασία του tiiun για να δημιουργήσει τις βέλτιστες συνθήκες οργανικής ανάπτυξης. Εκτός από την αυτόματη ρύθμιση θερμοκρασίας και φωτός, ώστε να μιμείται το φυσικό κύκλο της ημέρας, το έξυπνο σύστημα κηπουρικής της LG, παρέχει νερό οκτώ φορές κάθε 24 ώρες, ενώ το αυτόματο σύστημα “Auto Ebb & Watering” εξασφαλίζει την ιδανική ποσότητα υγρασίας για να αναπτυχθούν οι σπόροι και να γίνουν υγιή φυτά και λουλούδια.

LG tiiun

Η εσωτερική δομή του LG tiiun έχει σχεδιαστεί για να αυξάνει την απόδοση της φωτοσύνθεσης, ενισχύοντας την επίδραση της εσωτερικής πηγής φωτός LED για την επιτάχυνση της διαδικασίας ανάπτυξης. Η διαφανής πόρτα επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν τα φυτά τους να αναπτύσσονται, ενώ εξακολουθεί να παρέχει αεροστεγές κλείσιμο για να διατηρείται μια σταθερή, εσωτερική θερμοκρασία και να μένουν τα ενοχλητικά παράσιτα έξω. Χάρη στην εφαρμογή για κινητά ThinQ™ της LG, οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν ολόκληρη τη διαδικασία βλάστησης από μακριά, να ελέγχουν ή να αλλάζουν ρυθμίσεις και να λαμβάνουν ειδοποιήσεις, όταν η δεξαμενή νερού χρειάζεται γέμισμα.

Το LG tiiun, η βολική αυτή λύση, που επιτρέπει έναν πιο οικολογικό και υγιεινό τρόπο ζωής στο σπίτι, διαθέτει λιτό και κομψό σχεδιασμό. Το tiiun διατίθεται σε δύο χρώματα: Nature Beige και Nature Green, ώστε να εναρμονίζεται τέλεια με κάθε στυλ εσωτερικής διακόσμησης.

Το LG tiiun και το LG tiiun mini θα παρουσιαστούν στην έκθεση με virtual τρόπο, από τις 5 Ιανουαρίου, στο ψηφιακό εκθεσιακό περίπτερο της LG κατά τη διάρκεια του CES 2022.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading