LG

LG ToneFree FN7: Η απόλυτη συντροφιά για το καλοκαίρι

Τα ToneFree FN7 wireless ακουστικά της LG Electronics (LG), όχι μόνο προσφέρουν αξεπέραστο ήχο, αλλά αποτελούν και την ιδανική παρέα για τις μέρες του καλοκαιριού.

Εκτός από καθαρό ήχο που διασπάται στο χώρο και πλούσια μπάσα, τα LG ToneFree FN7 μπορούν να συντροφεύσουν άρτια κάθε καλοκαιρινή δραστηριότητα, όπως βόλτες στην παραλία, αθλήματα σε εξωτερικούς χώρους ακόμα και περιπάτους στην πόλη. Χάρη στη λειτουργία Active Noise Cancellation που επιτρέπει στους χρήστες να ‘αποσυνδέονται’ από τους εξωτερικούς ήχους και να απολαμβάνουν απερίσπαστοι την αγαπημένη τους μουσική. Ειδικότερα, το Active Noise Cancellation, αποτελεί την πιο προηγμένη ενεργή ακύρωση θορύβου που σχεδιάστηκε με γνώμονα τη μείωση των θορύβων υψηλής συχνότητας τους οποίους συναντούμε στην καθημερινότητά μας.

lg-tonefree-fn7-1.jpg

Ακόμη, τα ακουστικά LG TONE Free FN7 σχεδιάστηκαν με γνώμονα την άνετη εφαρμογή, διαθέτοντας κατανομή βάρους που τα βοηθά να παραμένουν άνετα, χωρίς να περιορίζουν τον χρήστη, σε καμία δραστηριότητα. Επιπλέον, τα εύκαμπτα τζελ αυτιών ιατρικού τύπου εφαρμόζουν στο σχήμα των αυτιών, ώστε να νιώθετε τον ρυθμό χωρίς να νιώθετε ότι φοράτε καν ακουστικά. Είναι διαθέσιμα σε δύο χρώματα -λευκό και μαύρο, και ενσωματώνουν την τεχνολογία Meridian HSP (Headphone Spatial Processing), ανασυνθέτοντας ένα ρεαλιστικό σκηνικό ήχου που προσομοιώνει την εμπειρία ακρόασης από πραγματικά ηχεία, αποδίδοντας ήχο με εξαιρετική καθαρότητα.

Επιπλέον, διαθέτουν μια βάση φόρτισης UVnano που εξολοθρεύει το 99,9% των βακτηριδίων κατά τη φόρτιση και τζελ ιατρικού τύπου, που είναι κατασκευασμένα από μη τοξική, υποαλλεργική σιλικόνη, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούνται όλη μέρα, άφοβα.

Τέλος, η μινιμαλιστική, αλλά με μοναδικό σχήμα βάση των LG TONE Free FN7 έχει τις απαιτούμενες διαστάσεις ώστε να χωράει στην παλάμη σας, αλλά και την απαραίτητη κομψότητα για να ταιριάζει με κάθε καλοκαιρινή εμφάνιση.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading