LG UltraGear OLED: Δύο νέες εντυπωσιακές οθόνες gaming από το CES 2023

Η LG παρουσιάζει τα δύο πιο πρόσφατα μοντέλα gaming οθονών UltraGear OLED (το 27GR95QE και το 45GR95QE) στην CES 2023. Οι νέες οθόνες της σειράς UltraGear αναδεικνύουν την ηγετική θέση της LG στην ταχέως αναπτυσσόμενη κατηγορία OLED και την υπεροχή της στην παγκόσμια αγορά gaming οθονών.

Εξοπλισμένα με το πρώτο OLED πάνελ με ρυθμό ανανέωσης 240 Hz στον κόσμο,* το οποίο κατασκευάζεται αποκλειστικά από την LG, τα νέα μοντέλα 27 και 45 ιντσών προσφέρουν χρόνο απόκρισης Gray-to-Gray (GTG) ρεκόρ λιγότερο από 0,03 χιλιοστά του δευτερολέπτου, ανώτερη αυτοφωτιζόμενη ποιότητα εικόνας με ακριβή, ζωντανά χρώματα και ασυναγώνιστη αντίθεση. Χάρη σε αυτές τις προηγμένες τεχνολογίες οθονών, τα πιο πρόσφατα μοντέλα ανταποκρίνονται σε κάθε προσδοκία που έχουν οι καταναλωτές από μια gaming οθόνη.

lg-ultragear-oled-ces-2023-4.jpg

OLED Gaming Οθόνη 27 ιντσών με πρωτοφανή ταχύτητα

Η LG UltraGear OLED gaming οθόνη (μοντέλο 27GR95QE) προσφέρει το απαιτούμενο επίπεδο απόδοσης ώστε να απολαύσετε στο έπακρο τους πιο πρόσφατους τίτλους παιχνιδιών. Η οθόνη OLED με ανάλυση QHD (2.560 x 1.440) διαθέτει ρυθμό ανανέωσης 240 Hz και εκπληκτικό χρόνο απόκρισης στα 0,03 ms (GTG) για απολαυστικά παιχνίδια με ομαλά γραφικά και χαμηλή καθυστέρηση. Καλύπτει επίσης το 98,5 τοις εκατό της χρωματικής γκάμας DCI-P3, εξασφαλίζοντας ζωντανά γραφικά που αποτυπώνουν πλήρως το όραμα των σχεδιαστών παιχνιδιών και των ψηφιακών καλλιτεχνών που τα δημιούργησαν. Επιπλέον, το πάνελ της οθόνης με την τεχνολογία Anti-Gree & Low Reflection (AGLR) διευκολύνει την προβολή του περιεχομένου στην οθόνη, ώστε οι χρήστες να μπορούν να απολαμβάνουν μια gaming εμπειρία χωρίς περισπασμούς ανεξάρτητα από τις συνθήκες φωτισμού.

lg-ultragear-oled-ces-2023-2.jpg

Διαθέτοντας υποστήριξη για μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης (VRR) και συμβατότητα με NVIDIA G-SYNC, FreeSync Premium και VESA Adaptive Sync, η UltraGear οθόνη 27 ιντσών της LG παρέχει απρόσκοπτα γραφικά με ελάχιστο τρεμόπαιγμα. Υποστηρίζει επίσης συνδεσιμότητα HDMI 2.1 και DisplayPort 1.4 και ενσωματώνει 4-πολική υποδοχή ακουστικών που επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν τον ρεαλιστικό, χωρικό ήχο του DTS Headphone:X. Στο μεταξύ, το τηλεχειριστήριο που διατίθεται με την οθόνη, παρέχει γρήγορη και εύκολη διαχείριση και την πρόσθετη ευκολία των προγραμματιζόμενων πλήκτρων πρόσβασης.

lg-ultragear-oled-ces-2023-3.jpg

Καθηλωτική εμπειρία επόμενου επιπέδου με την κυρτή OLED οθόνη 45 ιντσών

Το μοντέλο 45GR95QE, που τιμήθηκε με το Βραβείο Καινοτομίας της CES 2023, είναι η πρώτη κυρτή OLED gaming οθόνη 45 ιντσών της LG με αναλογία διαστάσεων 21:9 και ανάλυσης WQHD (3.440 x 1.440). Είναι επίσης η πρώτη οθόνη 45 ιντσών με καμπυλότητα 800R. Μια συναρπαστική, νέα μορφή που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει gaming εμπειρίες επόμενου επιπέδου. Πιστοποιημένο ως προϊόν χαμηλού μπλε φωτισμού από τους κορυφαίους παγκόσμιους οργανισμούς δοκιμών TÜV Rheinland και UL Solutions, το ματ OLED πάνελ με τεχνολογία Anti-glare & Low Reflection της κυρτής οθόνης UltraGear είναι πιο άνετο στα μάτια από ένα συμβατικό LED πάνελ, που σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να παίζουν περισσότερο με λιγότερη ταλαιπωρία στα μάτια.

lg-ultragear-oled-ces-2023.jpg

Το αξιοσημείωτο, κυρτό OLED πάνελ του μοντέλου 45GR95QE προσφέρει αναλογία αντίθεσης 1.500.000:1 και κάλυψη 98,5 τοις εκατό της χρωματικής γκάμας DCI-P3, παράγοντας φωτεινά χρώματα, βαθύ μαύρο και καθαρές εικόνες που όχι μόνο ζωντανεύουν τη δράση στην οθόνη, αλλά και βοηθούν τον παίκτη να παραμένει εστιασμένος. Όπως το αδερφάκι του, διάστασης 27 ιντσών, το μοντέλο 45 ιντσών έχει χρόνο απόκρισης μικρότερο από 0,03 ms GTG και ρυθμό ανανέωσης 240 Hz. Αξιοποιώντας τις τεράστιες δυνατότητες της OLED, το 45GR95QE προσφέρει απόλυτα καθηλωτικά παιχνίδια.

Loading