LG V40 ThinQ: Επίσημα renders αποκαλύπτουν τριπλή κάμερα, παρουσίαση μετά τα νέα iPhone

Μαζεμένες οι διαρροές για τα επερχόμενα smartphones της LG τις τελευταίες ώρες. Ξεκινώντας από το LG V40 ThinQ, είχαμε τη διαρροή επίσημων renders που αποκαλύπτουν τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος, διπλή κάμερα στην πρόσοψη μέσα σε notch και πολύ λεπτό περιθώριο στο κάτω μέρος..

Σε περίπτωση που τα renders είναι αληθινά, το LG V40 ThinQ θα διαθέτει τριπλή κάμερα σε οριζόντια διάταξη (ή κάθετα αν το κρατάς σε landscape mode) χωρίς να έχει γίνει γνωστό τι μπορεί να προσφέρει ο τρίτος αισθητήρας. Από κάτω της έχει τοποθετηθεί σε βολικό σημείο ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων και στην πλάτη έχουν επιλέξει γυαλί για να υποστηρίζεται η ασύρματη φόρτιση.

Σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά, το LG V40 ThinQ αναμένεται με οθόνη P-OLED, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 845, Quad DAC για τον ήχο και ξεχωριστό κουμπί για άμεση πρόσβαση στον ψηφιακό βοηθό Google Assistant στο πλάι, με δυνατότητα επαναπρογραμματισμού για εκτέλεση άλλων ενεργειών.

Η παρουσίαση του αναμένεται ότι θα γίνει μετά από αυτήν των νέων iPhone, ενώ έρχονται και οι πρώτες πληροφορίες από την Κορέα ότι το επόμενο μοντέλο, το LG V45 ThinQ θα είναι το πρώτο της εταιρείας με 5G modem και μάλλον θα είναι αυτό που θα κυκλοφορήσει αρχικά κατ' αποκλειστικότητα για λογαριασμό της Sprint (τουλάχιστον στις ΗΠΑ).

[via]

Loading