Εδώ και αρκετό καιρό φημολογείται ότι η Google θα κυκλοφορήσει τη δεύτερη μεγάλη έκδοση του λειτουργικού συστήματος για φορετές συσκευές μέσα στο Φεβρουάριο και τώρα προστίθεται σε αυτή τη φημολογία το ενδεχόμενο παρουσίασης δύο νέων smartwatches σε συνεργασία με την LG.

Οι πληροφορίες που διέρρευσαν κάνουν λόγο για τα LG Watch Sport και LG Watch Style, τα οποία θα αποκαλυφθούν στις 9 Φεβρουαρίου και θα κυκλοφορήσουν από την επόμενη ημέρα στις ΗΠΑ, ενώ αργότερα μέσα στο Φεβρουάριο θα παρουσιαστούν και στο MWC 2017.

Το LG Watch Sport λέγεται ότι διαθέτει κυκλική οθόνη 1.38'' OLED ανάλυσης 480 x 480, 768MB μνήμη RAM, 4GB αποθηκευτικό χώρο και μπαταρία 430mAh, μαζί με WiFi, Bluetooth, GPS, NFC (συμβατότητα με τη λειτουργία Android Pay) και κεραίες 3G και LTE. Ως Sport έκδοση περιλαμβάνει, επίσης, αισθητήρα μέτρησης καρδιακού παλμού και είναι πιστοποιημένο στο πρώτοκολλο IP68 για αντοχή σε νερό, πτώσεις και σκόνη.

Το LG Watch Style θα διαθέτει μικρότερη κυκλική οθόνη 1.2'' OLED ανάλυσης 360 x 360, 512MB μνήμη RAM, 4GB αποθηκευτικό χώρο, WiFi, Bluetooth και μπαταρία 240mAh. Είναι πιστοποιημένο στο πρωτόκολλο IP67 για προστασία από νερό και σκόνη.

Αμφότερα θα χρησιμοποιούν το λειτουργικό σύστημα Android Wear 2.0, θα διαθέτουν ενσωματωμένο τον ψηφιακό βοηθό Google Assistant και θα είναι συμβατά με το iOS. Επιπλέον, θα διαθέτουν ξεχωριστό περιστρεφόμενο κουμπί στο καντράν για εύκολη διαχείριση.

[via]

 

 

Advertisements