LG

LG Wing: Με διπλή περιστρεφόμενη οθόνη, δείτε το σε πραγματικό video

Η LG προσπαθεί να επανέλθει δυναμικά στον χώρο των smartphones προσφέροντας καινούργιες εμπειρίες στους χρήστες και μία από τις νέες καινοτομίες της θα είναι, απ’ ό,τι φαίνεται τουλάχιστον, η κυκλοφορία μιας συσκευής με δύο οθόνες. Πρόκειται για το LG Wing, το οποίο διαθέτει κύρια οθόνη 6.8’’ που μπορεί να περιστραφεί και να σταθεί σε οριζόντια θέση για να σχηματίσει ένα “T” με την εσωτερική μικρότερη οθόνη 4’’ που κρύβεται από πίσω της.

lg-wing-concept-render.jpg

Αν νομίζετε ότι πρόκειται απλά για concept, τότε ρίξτε μια ματιά στο hands-on video που δημοσίευσε κατ’ αποκλειστικότητα η ιστοσελίδα AndroidAuthority. Σε αυτό βλέπουμε μια κάποια χρησιμότητα αυτής της ιδιαίτερης διάταξης, με το LG Wing στο ταμπλό του αυτοκινήτου να τρέχει εφαρμογή πλοήγησης στη μία οθόνη και τα media buttons στην άλλη.

Πρωτοποριακό μεν, δεν βλέπουμε, ωστόσο, κάτι που θα μπορούσε να αποτελέσει πραγματικό λόγο αγοράς μιας τέτοιας συσκευής. Εδώ καλά καλά δεν μπορούμε να βρούμε σοβαρή χρησιμότητα για τα αναδιπλούμενα… Όπως και να 'χει, οι φήμες λένε ότι η LG θα προχωρήσει σε μικρή παραγωγή του LG Wing και θα το αποκαλύψει επίσημα πριν το τέλος του έτους.

[via]

Loading