Lifekiy: H πρωτοποριακή πλατφόρμα για χρηματοδότηση ταξιδιών από Έλληνες δημιουργούς! [Video]

lifekiy_2

Η ελληνική startup εταιρεία Lifekiy άνοιξε τις πόρτες της μέσα από την Crowdfunding καμπάνια της, που φιλοξενείται στη σελίδα του IndieGoGo για ένα μήνα, ζητώντας την υποστήριξη του κοινού. Tο εγχείρημα της είναι να παρουσιάσει έναν επαναστατικό τρόπο πραγματοποίησης και χρηματοδότησης ταξιδιών, μέσα από την ηλεκτρονική της πλατφόρμα.

Αποτελεί ένα πρωτοποριακό μέσο, όπου ιδιώτες παρουσιάζουν ιδέες που σχετίζονται με μοναδικές εμπειρίες, τις οργανώνουν, τις προωθούν και τις ζουν με τους ιδανικούς συνταξιδιώτες. Το Lifekiy επιβραβεύει τη δημιουργικότητα των διοργανωτών και τους δίνει την ευκαιρία να χρηματοδοτήσουν τις εμπειρίες τους και να ταξιδέψουν δωρεάν.

Παράλληλα, οι υπόλοιποι χρήστες της πλατφόρμας έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ χιλιάδων ταξιδιωτικών εμπειριών και ομάδων. Tο Lifekiy τους ταιριάζει και τους προτείνει τις καλύτερες εμπειρίες και πιο ταιριαστές ομάδες, με βάση τις προτιμήσεις τους. Επιπλέον, τους δίνει την ευκαιρία να γνωρίσουν και να επιλέξουν τους συνταξιδιώτες τους.

lifekiy

Ο Κωνσταντίνος Χατζηπέτρου, Co-Founder και CEO του Lifekiy δηλώνει χαρακτηριστικά:

"Ως Lifekiy θέλουμε να εμπνεύσουμε κάθε άνθρωπο, εξαλείφοντας τους φραγμούς που μέχρι τώρα τον κρατούσαν μακριά από τα όνειρα του. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να γίνει μέλος της κοινότητας μας!"

Η πλατφόρμα βρίσκεται στο τελικό στάδιο ανάπτυξης, λίγο πριν το επίσημο λανσάρισμα της. Σκοπός της είναι η παροχή ολοκληρωμένης εμπειρίας και η διασφάλιση μιας ευχάριστης διαδικτυακής περιήγησης. Βασισμένοι σε καινοτόμες μεθόδους και πρακτικές, η ομάδα του Lifekiy έχει τη δυνατότητα να ταιριάζει ανθρώπους που θα ήθελαν να επικοινωνήσουν και να βιώσουν κοινές εμπειρίες.

Για να το πετύχει αυτό, η ομάδα του Lifekiy ζητά την υποστήριξη του κοινού μέσω της Crowdfunding καμπάνιας που πραγματοποιεί. Το κοινό μπορεί να βοηθήσει και να ανταμειφθεί με προσφορές που ξεπερνούν το 100% του ποσού που παρέχουν, δωρεάν ταξίδια, τιμητικούς τίτλους, πολλά προνόμια κλπ.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη σελίδα της καμπάνιας: https://igg.me/at/lifekiyproject.

--

Το Lifekiy ιδρύθηκε το 2015 και είναι το πρώτο κοινωνικό δίκτυο παγκοσμίως, όπου άνθρωποι από όλο τον κόσμο δημιουργούν ομάδες, πραγματοποιούν ταξίδια, ζουν μοναδικές εμπειρίες και παράλληλα τους δίνει την δυνατότητα να τα χρηματοδοτήσουν. Όραμα της ομάδας είναι να εμπνεύσει και να παρακινήσει το κοινό να εκπληρώσει τα όνειρα του και να ξεπεράσει κάθε περιορισμό που στέκεται εμπόδιο στην εκπλήρωση τους. Μέσω της πλατφόρμας μπορούν να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες, με τους ιδανικούς φίλους, εύκολα και γρήγορα, με ένα κλικ. Το επίσημο λανσάρισμα της πλατφόρμας πραγματοποιείται την Τρίτη, 31 Μαΐου 2016.

Loading