Lifetime άδεια για Windows 11 με €15 και για Windows 10 με €11

Το κατάστημα CDKdeals επιστρέφει με νέες προσφορές για κλειδιά που αφορούν λογισμικό της Microsoft για το μήνα Νοέμβριο, βάζοντας στο παιχνίδι για πρώτη φορά και τη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος Windows, το Windows 11.

Δηλώνοντας το κουπόνι TG30 στο σχετικό πεδίο στο ταμείο θα λάβετε έκπτωση 35% από την αρχική τιμή που δίνει το κατάστημα στα παρακάτω προϊόντα (οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μετά την εφαρμογή του κουπονιού).

windows-keys-black-friday-cdk.jpg

Υπενθυμίζουμε ότι το Windows 10 θα συνεχίζει να υποστηρίζεται πλήρως από τη Microsoft μέχρι το 2025. Από τη στιγμή, μάλιστα, που μπορούμε να βρούμε γνήσια κλειδιά σε εξαιρετικές τιμές στο κατάστημα CDKDeals, τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να καθυστερούμε.

Επί τη ευκαιρία, ορισμένοι χρήστες έχουν εκφράσει την απορία για την ισχύ των συγκεκριμένων κλειδιών. Τα πράγματα είναι απλά. Κάθε ενεργοποίηση ισχύει για πάντα και λαμβάνεις όλες τις αναβαθμίσεις απευθείας από τη Microsoft, οπότε έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

windows-keys-black-friday-cdk-1.jpg

Ο προτεινόμενος τρόπος πληρωμής είναι μέσω Paypal για μεγαλύτερη ασφάλεια. Αφότου ολοκληρώσετε την αγορά θα λάβετε άμεσα ένα email με το κλειδί που αγοράσατε (μη ξεχνάτε να ελέγχετε και τον φάκελο “Spam” στα email σας διότι μπορεί καμιά φορά να καταλήξει εκεί), το οποίο θα πρέπει στη συνέχεια να δηλώσετε στο σχετικό πεδίο ενεργοποίησης του Windows 10 στον υπολογιστή σας. Προηγουμένως θα πρέπει να έχετε κατεβάσει την έκδοση Windows 10 που θέλετε να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή από την επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft και αφότου ολοκληρωθεί η εγκατάσταση μπορείτε να προχωρήσετε στην ενεργοποίηση τους με το κλειδί που αγοράσατε από το CDKDeals.

windows-keys-black-friday-cdk-2.jpg
windows-keys-black-friday-cdk-3.jpg



Σε περίπτωση που αγοράσετε κλειδί Office, τότε θα χρειαστεί να μεταβείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του προϊόντος και να πραγματοποιήσετε sign-in με τον λογαριασμό Microsoft που διαθέτετε. Από εκεί μπορείτε να δηλώσετε το κλειδί, να επιλέξετε την περιοχή και την προτιμώμενη γλώσσα για να κατεβάσετε το πρόγραμμα στον υπολογιστή σας.

Σε περίπτωση που προκύψει το οποιοδήποτε πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με το κατάστημα στη διεύθυνση service @ cdkdeals.com.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading