Ασύρματο TouchPad και δύο νέα mice από τη Logitech για συσκευές Windows 8 [Videos]

Logitech Windows 8 Peripherals

Η Logitech ανακοίνωσε τρία νέα περιφερειακά για τα Windows 8 desktops/laptops/tablets. Το Touch Mouse T620 με πλήρη επιφάνεια αφής, το Zone Touch Mouse T400 με επιφάνεια αφής εκεί που βρίσκεται συνήθως το scroll-wheel, και το ασύρματο επαναφορτιζόμενο TouchPad T650, με γυάλινη επικάλυψη για να χειρίζεστε το λειτουργικό σύστημα με τις νέες χειρονομίες της Microsoft.

Το Logitech Touch Mouse T620 εκτός από πλήρη επιφάνεια αφής (συμπεριλαμβάνονται και οι άκρες), διαθέτει και κουμπί συντόμευσης για μετάβαση στην αρχική οθόνη του Windows 8. Χρησιμοποιεί δύο μπαταρίες AA με αυτονομία 6 μήνες, αλλά λειτουργεί και με με μία (αυτονομία 3 μήνες). Η τιμή ορίστηκε στα €69.99.

Το Logitech Zone Touch Mouse T400 διαθέτει επιφάνεια αφής στο σημείο όπου συνήθως βρίσκεται η scroll wheel και έχει αυτονομία 18 μηνών. Θα κυκλοφορήσει σε τιμή €49.99.

Το Logitech Wireless Rechargeable TouchPad T650 μοιάζει αρκετά με το Magic TrackPad της Apple και αποτελεί βελτιωμένη έκδοση (τόσο σχεδιαστικά, όσο και λειτουργικά) του ασύρματου touchpad που είχε παρουσιάσει η εταιρεία πέρυσι. Υποστηρίζει 13 χειρονομίες του Windows 8 και επαναφορτίζεται μέσω USB, με την πλήρη φόρτιση να αρκεί για ένα μήνα χρήσης. Θα κυκλοφορήσει σε τιμή €79.99.

[1, 2, 3]

Loading