Ο Luis Suárez γίνεται το κεντρικό πρόσωπο της Tronsmart και η εταιρεία το γιορτάζει με εκπτώσεις

Συνηθίζεται οι κινέζικες εταιρείες να στρέφονται στον χώρο του ποδοσφαίρου για να προωθήσουν το brand τους και η Tronsmart δεν αποτελεί εξαίρεση. Όπως ανακοίνωσε πρόσφατα η εταιρεία, ο σπουδαίος επιθετικός Luis Suárez της Barcelona θα αποτελέσει το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας της.

Η Tronsmart έχει χτίσει ένα αξιοσέβαστο όνομα τα τελευταία χρόνια χάριν στα TV boxes, τους φορτιστές, τα καλώδια και τα προϊόντα ήχου που πουλά ΗΠΑ, Ευρώπη και Ασία. Τώρα, με αφορμή την στρατολόγηση του Luis Suárez ως brand ambassador, η εταιρεία παρουσιάζει ορισμένες νέες συσκευές και συνεργάζεται με το κατάστημα Geekbuying για μια εκπτωτική ενέργεια που δεν θα σας αφήσει αδιάφορους.

Επισκεφθείτε την ξεχωριστή υποσελίδα του καταστήματος και πραγματοποιήστε login στο Geekbuying για να παίξετε το παιχνίδι. Ποιος ξέρει, μπορεί να κερδίσετε μια μπάλα υπογεγραμμένη από τον Luis Suárez ή άλλες συσκευές της Tronsmart. Ανάμεσα τους και η ξεχωριστή έκδοση του Element Mega, το πολύ ισχυρό ηχείο 40W με κεραίες Bluetooth 4.2 και NFC, αλλά και touch controls.

Κατηφορίζοντας θα βρείτε και άλλα ενδιαφέροντα προϊόντα της Tronsmart σε εξαιρετικές τιμές!

Loading