H LulzSec επιστρέφει με επίθεση στη The Sun

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της LulzSec ότι σταματά τη δράση της, βλέπουμε τη δημοφιλή ομάδα hackers να "ξαναχτυπά", αυτή τη φορά σε βάρος της πιο γνωστής εφημερίδας της Μεγάλης Βρετανίας "The Sun".

Η επίθεση έχει να κάνει με τον ιδιοκτήτη της εφημερίδας που δεν είναι άλλος από το μεγιστάνα των Μέσων Ενημέρωσης Rupert Murdoch.

Όσοι επισκέπτονταν την ιστοσελίδα της εφημερίδας, μεταφέρονταν αυτόματα σε μια σελίδα που ανέφερε ότι ο Rupert Murdoch βρέθηκε νεκρός στον κήπο του, αφού δηλητηριάστηκε από παλλάδιο, ένα ραδιενεργό στοιχείο.

Όλα αυτά γίνονται μόλις μια μέρα πριν ο Murdoch και ο γιος του James (CEO της News Corporation στις επιχειρήσεις σε Ευρώπη και Ασία) παρευρεθούν μπροστά στις βρετανικές αρχές προκειμένου να απαντήσουν σε ερωτήματα γύρω από ένα σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκονται η εφημερίδα του Murdoch, η βρετανική αστυνομία αλλά και πολιτικοί.

Όσον αφορά στη LulzSec, με tweet της λίγο μετά την επίθεση, αναφέρει ότι μπορεί να έχει παραιτηθεί αλλά δεν μπορούσε να κάτσει με σταυρωμένα χέρια και να παρακολουθεί τα "καραγκιοζιλίκια" του Murdoch...

[πηγή guardian]
Loading