Άντρας επιτίθεται σε έφηβο έπειτα από διαμάχη τους στο Call of Duty!

Λίγο έλειψε για έναν 46χρονο άντρα να βρεθεί στη φυλακή, όταν αποφάσισε να λύσει εκτός παιχνιδιού τις διαφορές που είχε με έναν έφηβο στο Call of Duty: Black Ops και συγκεκριμένα με …ξύλο!

Ο λόγος για τον Mark Bradford, πατέρα τριών παιδιών, που ώντας άνεργος είπε να το ρίξει στο παιχνίδι. Όταν ένας 13χρονος άρχισε να επιτίθεται στο χαρακτήρα του και να τον βρίζει, ο Bradford αντί να το εκλάβει ως μια συνηθισμένη συμπεριφορά έφηβου που παίζει ηλεκτρονικά παιχνίδια, έχασε εντελώς την ψυχραιμία του…

Το αποτέλεσμα ήταν να περπατήσει 200 μέτρα μέχρι το σπίτι του νεαρού αγοριού και να το αρπάξει από το λαιμό, προκαλώντας του γρατζουνιές και ελαφριά τραύματα. Όπως δήλωσε αργότερα ο Bradford για την ακραία αντίδραση του:

“Έπαιζα όλη μέρα και αυτός άρχισε να επιτίθεται στο χαρακτήρα μου και σε μένα χωρίς σταματημό. Δεν είχα κακόβουλες προθέσεις. Απλά τον άρπαξα. Από τότε τον έχω ξαναδεί και του ζήτησα συγγνώμη. Αν και τα τραύματα του δεν ήταν και τόσο σοβαρά, το έχω μετανιώσει”

Το δικαστήριο, αποδείχτηκε επιεικές προς το δράστη, αναγνωρίζοντας ως ελαφρυντικό τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, επιβάλλοντας του ποινή φυλάκισης 16 εβδομάδων και το ποσό των £80 ως αποζημίωση για το άτυχο αγόρι. Ό,τι πρέπει για το επόμενο Call of Duty:Modern Warfare 3!

[πηγή reghardware]

 

This entry was posted in Gaming, Misc and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.