Mank: Πρώτο trailer για τη νέα ταινία του Netflix με θέμα τον Πολίτη Κέιν

Οι σινεφίλ δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχετε δει ποτέ το Citizen Kane, μια την ταινία - σταθμό για τον κινηματογράφο με τον “θρύλο” Orson Welles, επομένως, θα βρείτε αρκετά ενδιαφέρουσα τη νέα παραγωγή του Netflix που καταπιάνεται με τα όσα συνέβησαν στο παρασκήνιο.

Ο τίτλος της είναι Mank και συμμετέχουν πολύ μεγάλα ονόματα του κινηματογράφου, όπως ο σκηνοθέτης David Fincher και οι Gary Oldman, Amanda Seyfried, Lily Collins και Charles Dance στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, αλλά και οι Trent Reznor και Atticus Ross στο soundtrack.

Η υπόθεση του Mank αφορά τη διαμάχη του Herman Mankiewicz και του Orson Welles σχετικά με το σενάριο του Citizen Kane και αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρχε στο συρτάρι του David Fincher από τη δεκαετία του ’90. Το σενάριο του Mank είχε γραφεί από τον πατέρα του σκηνοθέτη, Jack Fincher, ο οποίος απεβίωσε το 2003 και το αρχικό πλάνο ήταν να γυριστεί αμέσως μετά το The Game.

Το Mank θα προβληθεί σε λίγους κινηματογράφους το Νοέμβριο και στη συνέχεια θα προστεθεί στον κατάλογο του Netflix από τις 4 Δεκεμβρίου 2020. Δείτε το πρώτο trailer:

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading