Mass Effect: Andromeda, νέο cinematic trailer και γνωριμία με το πλήρωμα [Videos]

Η BioWare ποντάρει πολλά στο νέο Mass Effect: Andromeda και έχει μπροστά της κάτι λιγότερο από δύο μήνες για να δημιουργήσει τον απαραίτητο θόρυβο γύρω από το νέο επεισόδιο. Στο πλαίσιο αυτής της προώθησης, η εταιρεία δημοσίευσε το νέο cinematic trailer του παιχνιδιού, στο οποίο αποκαλύπτει αρκετούς από τους πρωταγωνιστές και τις σχέσεις που δημιουργούνται μεταξύ τους.

Εκτός, όμως, από το cinematic, η εταιρεία δημοσίευσε και ένα video - παρουσίαση του πληρώματος του διαστημικού σκάφους Hyperion, όπου βλέπουμε τα αδέρφια και τον πατέρα του πρωταγωνιστή Ryder (άντρας ή γυναίκα ανάλογα με την επιλογή του χρήστη).

Στο Mass Effect: Andromeda αναλαμβάνεται τον ρόλο του/της Pathfinder: ένας υψηλού επιπέδου στρατιώτης-εξερευνητής-οδηγός με σκοπό να αναζητήσει ένα νέο σπίτι για την Ανθρωπότητα σε έναν μακρινό γαλαξία. Τα γεγονότα λαμβάνουν χώρα 600 χρόνια μετά τα πρώτα τρία επεισόδια Mass Effect, αν και το ταξίδι του πρωταγωνιστή έχει ξεκινήσει την περίοδο του Mass Effect 2.

Ο νέος χαρακτήρας Ryder ξεκινά το ταξίδι από τον γαλαξία μας για την Ανδρομέδα το 2185, τη χρονιά δηλαδή που ολοκληρώνεται το Mass Effect 2 και λαμβάνουν χώρα τα δύο DLCs (Lair of the Shadow, Arrival), ενώ το 2186 ξεκινά η υπόθεση του Mass Effect 3. Οι πρωταγωνιστές του Mass Effect: Andromeda (ανάμεσα του και ο/η Ryder) “ξεπαγώνουν” το 2785, δηλαδή 600 χρόνια αφότου έφυγαν, και ενημερώνονται για όσα συνέβησαν τους προηγούμενους αιώνες.

Το Mass Effect: Andromeda θα είναι διαθέσιμο στις 23 Μαρτίου για PS4, Xbox One και Windows PC.

Loading