Mass Effect Legendary Edition: Ανακοινώθηκε επίσημα το remaster όλων των επειδοσίων

Με μια λιτή ανακοίνωση, η BioWare επιβεβαίωσε τις φήμες των τελευταίων εβδομάδων στην αποκάλυψη του Mass Effect Legendary Edition. Πρόκειται για ένα πακέτο που θα περιλαμβάνει τις remastered εκδόσεις των τριών επεισοδίων της δημοφιλούς σειράς, το οποίο θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη Άνοιξη του 2021 για Windows PC, Xbox One και PS4, αλλά και για τα Xbox Series X/S και PS5 με “έξτρα ενίσχυση”.

Εδώ και πολλούς μήνες η ομάδα της BioWare εργάζεται σκληρά επάνω στην αναβάθμιση των γραφικών και του τεχνικού τμήματος των τριών επεισοδίων Mass Effect. Στόχος μας δεν ήταν απλά να κάνουμε ένα remake, αλλά να εκσυγχρονίσουμε τη συνολική εμπειρία για τους παλιούς φίλους και να προσελκύσουμε νέο κοινό προσφέροντας την καλύτερη δυνατή έκδοση τους.
Είναι πραγματικά εντυπωσιακό να βλέπει κανείς τις περιπέτειες του Commander Shepard σε τόσο υψηλή ανάλυση, ταχύτερα frame rates και φυσικά πολύ πιο όμορφο συνολικά περιβάλλον. Η ευκαιρία που είχαμε να προχωρήσουμε στο remastering της τριλογίας επιβραβεύει ουσιαστικά τη δεκαετία που αφιερώσαμε σε αυτά τα παιχνίδια ώστε να συνεχίσουν να έχουν ζωή για πολλά χρόνια ακόμα, καλύτερα και ομορφότερα από ποτέ.
mass-effect-legendary-edition-1.jpg


Το Mass Effect Legendary Edition περιλαμβάνει το single player campaign και όλα τα DLCs των Mass Effect, Mass Effect 2 και Mass Effect 3, μαζί με επιπλέον όπλα, πανοπλίες και πακέτα, όλα βελτιστοποιημένα για ανάλυση 4K.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[BioWare]

Loading