Mass Effect: Legendary Edition, νέο 4K trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας

Η ανακοίνωση των BioWare και ΕΑ τον περασμένο Νοέμβριο για τη συλλογή Mass Effect: Legendary Edition ήρθε ως παρηγοριά για τους gamers που θα χρειαστεί να περιμένουν τουλάχιστον μέχρι το 2022 για το νέο επεισόδιο της σειράς. Η EA επέστρεψε τώρα με τη δημοσίευση ενός νέου 4K trailer και την αποκάλυψη της ημερομηνίας κυκλοφορίας.

Το Mass Effect: Legendary Edition θα είναι διαθέσιμο από τις 14 Μαΐου 2021 για Windows PC, PS4 και Xbox One, περιλαμβάνει τα single player campaigns των τριών πρώτων επεισοδίων και όλα τα DLCs τους (μαζί με όπλα, αντικείμενα, πανοπλίες κλπ.), τα οποία έχουν γίνει remaster από τη BioWare για να προσφέρουν γραφικά ανάλυσης 4K σε όλες τις διαθέσιμες πλατφόρμες. Οι κάτοχοι PS5 και Xbox Series X/S δεν θα δουν ξεχωριστή έκδοση της συλλογής, ωστόσο, η EA υπόσχεται ορισμένες “next-gen” βελτιώσεις.


*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading