Mass Effect: Στα σκαριά νέο επεισόδιο, δείτε το πρώτο teaser trailer

Στις αρχές του περασμένου μήνα η BioWare ανακοίνωσε επίσημα ότι θα κυκλοφορήσει remastered εκδόσεις των παιχνιδιών Mass Effect μέσα στο 2021, αλλά κρατούσε για την εκδήλωση The Game Awards 2020 αυτό που περίμεναν περισσότερο οι gamers: ένα νέο επεισόδιο!

Η εταιρεία δημοσίευσε το πρώτο cinematic trailer του παιχνιδιού χωρίς να αποκαλύψει τον τίτλο ή την υπόθεση. Το trailer ξεκινά με εικόνες από το γαλαξία, συνεχίζει με συντρίμμια διαστημοπλοίων να αιωρούνται στο Διάστημα και η Liara φαίνεται ότι έχει εντοπίσει την πανοπλία του Commander Shepard.

Από τη στιγμή που η remastered τριλογία Mass Effect θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη άνοιξη, δεν θα ποντάραμε σε λανσάρισμα του νέου επεισοδίου πριν το 2022.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading