"Meet in 5": Speed dating για νέους επιχειρηματίες την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου

Μετά από απουσία δύο μηνών – λόγω εορταστικής περιόδου – το πρώτο "Meet in 5" του 2013 επανέρχεται την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου, στις 19:00, όπως πάντα στον φιλόξενο χώρο του 123p (123p.gr), Πειραιώς 123.

Meet in 5

Ο στόχος του, κοινός και γνωστός – στοχευμένο networking με άτομα κυρίως του τεχνολογικού χώρου, τα οποία αναζητούν συνεργάτη ή συνεργάτες για τη startup τους. Χωρίς μακροσκελείς ομιλίες ή παρουσιάσεις, το "Meet in 5" κατέχει απολύτως δικαιολογημένα τον χαρακτηρισμό του ‘speed dating για νέους επιχειρηματίες’.

Κι αν πιστεύετε ότι τα πέντε λεπτά δεν είναι αρκετά για να επιλέξετε συνεργάτη, μην ανησυχείτε! Μετά την πρώτη σύντομη τετ-α-τετ συζήτηση των 5 λεπτών, έχετε όλο το χρόνο να επιλέξετε να μιλήσετε όση ώρα θέλετε με το άτομο ή τα άτομα, με τα οποία κρίνατε ότι θα μπορούσατε να συζητήσετε για συνεργασία.

Μέχρι σήμερα, έχουν πραγματοποιηθεί με επιτυχία τέσσερις συναντήσεις ενώ από το "Meet in 5" έχουν περάσει πάνω από 40 συμμετέχοντες διαφόρων ειδικοτήτων και επαγγελμάτων – από προγραμματιστές και γραφίστες έως νέοι επιχειρηματίες και διαφημιστές, ενώ το έχει αγκαλιάσει το community και λόγω της πρωτοτυπίας του αλλά και των ενδιαφέρουσων γνωριμιών, που ήδη έχουν αρχίσει να αποδίδουν.

Μπορείτε να συμμετέχετε δωρεάν συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα από εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Loading