Μεγάλες εκπτώσεις ενόψει Αγίου Βαλεντίνου σε κλειδιά Windows 10 και Office

Με αφορμή την επικείμενη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, το κατάστημα Keysworlds επιστρέφει με αξιοπρόσεκτες προσφορές για να προσφέρεις ένα έξτρα δωράκι στον/στην σύντροφο σου, αναβαθμίζοντας τον υπολογιστή του στις τελευταίες εκδόσεις Windows και Office.

big-sale-keysworlds-valentine.jpg

Η εκπτωτική ενέργεια Valentine’s Day Software Sale περιλαμβάνει εκπτώσεις έως 80%, με προτεινόμενο από το κατάστημα το πακέτο Windows 10 Pro + Office 2019 ProPlus σε τιμή μόλις €33.14. Ακολουθούν οι προσφορές που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε χωρίς να δηλώσετε κάποιο κουπόνι στο ταμείο και όπως μπορείτε να δείτε, αν αγοράσετε τη δυάδα Windows 10 Pro το κάθε κλειδί κοστίζει μόλις €5.57!

Από εκεί και πέρα, δηλώνοντας το κουπόνι KWS47 στο ταμείο κερδίζετε έκπτωση 47% για τα παρακάτω προϊόντα:

Με το κουπόνι KWS50 η έκπτωση ανεβαίνει στο 50% για τα παρακάτω (οι τιμές που αναγράφονται είναι οι τελικές μετά την εφαρμογή του κουπονιού):

Να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένες προσφορές θα είναι διαθέσιμες μέχρις εξαντλήσεως των αποθεμάτων, επομένως, εάν είχατε στο πρόγραμμα να προχωρήσετε σε αναβαθμίσεις, θα ήταν καλό να βιαστείτε για να τις προλάβετε.

Σχετικά με το Keysworlds

Το κατάστημα Keysworlds θεωρείται ένα από τα πιο αξιόπιστα και μεγαλύτερα στον χώρο των πωλήσεων ψηφιακών κλειδιών για λογισμικό και video games. Το εμπιστεύονται χιλιάδες καταναλωτές απ’ όλο τον κόσμο και η διαδικασία αγοράς είνια εξαιρετικά απλή και γρήγορη. Επιλέγεις το κλειδί που σ’ ενδιαφέρει, προχωράς σε αγορά και μέσα σε 24 ώρες θα έρθει στο email σου (check και στον φάκελο spam).

Υπενθυμίζουμε ότι το κάθε κλειδί μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για μία φορά (εκτός αν αναγράφεται κάτι άλλο από το κατάστημα), επομένως, σε περίπτωση που κάνετε format θα χρειαστεί να αγοράσετε άλλο για να ενεργοποιήσετε τα Windows ή Office. Επίσης, πρώτα κατεβάζετε και πραγματοποιείτε εγκατάσταση του προγράμματος που σας ενδιαφέρει απευθείας από τη Microsoft και έπειτα χρησιμοποιείτε το κλειδί που αγοράσατε από το κατάστημα Keysworlds για την πιστοποίηση τους.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με έμβασμα, πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες ή PayPal (η προτεινόμενη επιλογή) και για οποιοδήποτε ζήτημα μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με το κατάστημα στο service @ keysworlds.com.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading