Messages: Η Google δοκιμάζει προγραμματισμό αυτόματης αποστολής SMS

Η Google συνεχίζει να εμπλουτίζει την εφαρμογή Messages με νέες λειτουργίες που αφορούν τα κλασικά SMS, μια κατηγορία μηνυμάτων που η αλήθεια είναι ότι έχει φθίνει τα τελευταία χρόνια λόγω των πολλών messaging εφαρμογών.

Η νέα λειτουργία που εμφανίστηκε σε ορισμένους χρήστες έχει να κάνει με τη δυνατότητα προγραμματισμού της αυτόματης αποστολής ενός SMS σε μελλοντικό χρόνο, τον οποίο θα καθορίζει ο χρήστης.

Η διαδικασία είναι απλή: γράφεις το μήνυμα, κρατάς πατημένο το “Send” button και σου εμφανίζονται τέσσερις επιλογές, οι τρεις με προκαθορισμένο χρονικό διάστημα και μία που σου επιτρέπει να επιλέξεις την ημερομηνία και την ώρα. Στη συνέχεια, το προγραμματισμένο SMS εμφανίζεται στη συνομιλία και μπορείς να πραγματοποιήσεις αλλαγές πριν φύγει, όπως να αλλάξεις την ώρα, να το στείλεις άμεσα ή να ακυρώσεις την αποστολή του.

google-messages-scheduled-sms.jpg

Οι δοκιμές των προγραμματισμένων SMS γίνονται σε περιορισμένη κλίμακα, επομένως, θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο καιρό μέχρι να εμφανιστεί η λειτουργία σε όλους.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[via]

Loading