Metro: Last Light Redux και For the King διαθέσιμα δωρεάν στο Epic Games Store

Δύο τα δωρεάν παιχνίδια αυτής της εβδομάδας από το Epic Games Store, το ένα εκ των οποίων πέρασε και πέρυσι τον Απρίλιο από την ίδια διαδικασία, ενώ το άλλο μας προσφέρθηκε επίσης δωρεάν μονάχα για δύο ημέρες από το κατάστημα GOG στα τέλη της περασμένης χρονιάς.

Το πρώτο από αυτά είναι το For the King, ένα turn-based RPG με χάρτες που επεκτείνονται όσο προχωράς το παιχνίδι. Περιλαμβάνει solo mode, τοπικό multiplayer έως 3 παικτών και online co-op mode.

Το δεύτερο είναι το Metro: Last Light Redux, το δεύτερο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς post-apocalyptic FPS, το οποίο είχε κυκλοφορήσει για πρώτη φορά το 2013. Η έκδοση Redux έρχεται με αρκετές βελτιώσεις στα γραφικά και συμπεριλαμβάνει όλα τα DLCs που ακολούθησαν τα επόμενα χρόνια.

Αμφότερα είναι διαθέσιμα για να τα προσθέσουμε στη βιβλιοθήκη μας στο Epic Games Store από σήμερα έως την επόμενη Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021 στις 18:00 ώρα Ελλάδας.

For the King - [Epic Games Store Link]

Metro: Last Light Redux - [Epic Games Store Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading