Το μυστικό project Blue της Microsoft θα αφορά περισσότερα προϊόντα εκτός του Windows (;)

Windows 8 Upgrade

Έχουμε αναφερθεί στο Windows Blue, το νέο φημολογούμενο λειτουργικό σύστημα της Microsoft που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2013 με αλλαγές στο περιβάλλον χρήσης (UI) και την τιμολόγηση και αναβάθμιση σε ετήσια βάση. Νέες πληροφορίες αφήνουν να εννοηθεί ότι το Blue είναι ένα κατά πολύ μεγαλύτερο project που εκτείνεται σε όλο το εύρος των υπηρεσιών της Microsoft.

To Blue για παράδειγμα πιθανόν να αναβαθμίσει υπηρεσίες όπως το Skydrive, Hotmail, Windows Server και τα λοιπά - όχι απαραίτητα ταυτόχρονα - το καλοκαίρι ή φθινόπωρο του 2013 καθιστώντας με αυτόν τον τρόπο πιο ανταγωνιστική την εταιρεία απέναντι στην Apple, η οποία έχει ανακοινώσει ήδη σχέδιο για την ετήσια αναβάθμιση με σταθερό ρυθμό του iOS, OS X και iCloud.

Επίσης, η αναβάθμιση στο Blue, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει διαθέσιμη μέσω του Windows Store στο Windows 8, αναμένεται να φέρει νέες εκδόσεις του Internet Explorer, Bing και άλλων εφαρμογών καθώς και updates σε kernel και drivers που θα βελτιώσουν την διάρκεια της μπαταρίας και την απόδοση των συσκευών. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες και πιο απτά στοιχεία, οπότε προς το παρόν το Windows Blue παραμένει μια φήμη, η οποία μοιάζει ολοένα και πιο εφικτή.

[via The Verge]

Loading