Microsoft BUILD: Το φετινό συνέδριο θα πραγματοποιηθεί online

Αναμενόμενη η σημερινή απόφαση και της Microsoft. Η εταιρεία αποφάσισε να ακυρώσει τη διεξαγωγή του ετήσιου συνεδρίου BUILD για developers σε φυσικό χώρο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού SARS-Cov-2 (COVID-19). Αντ’ αυτού, θα πραγματοποιήσει online παρουσιάσεις όλων ενοτήτων, όπως οι περισσότερες εταιρείες που ακύρωσαν τις εκδηλώσεις τους.

Η εκθετική αύξηση των κρουσμάτων και το ενδεχόμενο lockdown που θα ακολουθήσει στις ΗΠΑ, υποχρέωσαν και τη Microsoft να λάβει προληπτικά μέτρα, παρά το γεγονός ότι το συνέδριο BUILD είναι προγραμματισμένο για το Μάιο. Άλλωστε, έχουμε ήδη δει να ακυρώνονται συνέδρια και εκδηλώσεις σε βάθος τριμήνου, ενώ δεν αποκλείεται να ακυρωθούν ακόμα και τα μεγάλα αθλητικά events του καλοκαιριού (Euro 2020, Ολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκυο).

Αναμένουμε από τη Microsoft περαιτέρω ενημέρωση για τη διεξαγωγή αυτών των online παρουσιάσεων για να δούμε περισσότερα σχετικά με τα Windows 10 και Windows 10X, αλλά και για τις dual-screen συσκευές της (Surface Neo και Surface Duo).

[via]

Loading