Microsoft Flight Simulator: Νέο gameplay trailer για τον κορυφαίο προσομοιωτή πτήσης

Ούτε μία εβδομάδα δεν απομένει για την κυκλοφορία του Microsoft Flight Simulator, το τρομερά αληθοφανές simulation game της εταιρείας που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και ως εργαλείο επαγγελματικού προσανατολισμού για όσους θέλουν να γίνουν πιλότοι χάριν στην απίστευτη λεπτομέρεια στα αεροδρόμια, τα αεροσκάφη και τη διαχείριση τους.

Η Microsoft δημοσίευσε ένα νέο gameplay trailer που μας δίνει μια ακόμα καλύτερη εικόνα για τα δεκάδες μοντέλα αεροσκαφών και αεροδρομίων, από τα πιο μικρά έως τα πιο μεγάλα. Στο Flight Simulator περιλαμβάνονται όλα τα αεροδρόμια της Γης, αλλά δεν μπορείς να προσγειωθείς σε όλα.

Υπενθυμίζουμε ότι το νέο Flight Simulator θα κυκλοφορήσει σε τρεις εκδόσεις (Standard, Deluxe και Premium Deluxe), οι οποίες διαφέρουν καθαρά στον αριθμό των αεροδρομίων και αεροπλάνων που περιλαμβάνουν για τον gamer. Οι αντίστοιχοι αριθμοί είναι 30 + 20 (Standard - €59.99), 35 + 25 (Deluxe - €89.99) και 40 + 30 (Premium Deluxe - €119.99), ενώ πρέπει να σημειωθεί πως στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass Ultimate θα συμπεριλαμβάνεται η Standard έκδοση.

Το Microsoft Flight Simulator κυκλοφορεί στις 18 Αυγούστου 2020 για Windows PC και Xbox One.

Loading