Building Windows 8, το νέο blog της Microsoft

H Microsoft ανακοίνωσε το νέο blog της με την ονομασία 'Building Windows 8', αφιερωμένο εξ' ολοκλήρου στο επερχόμενο λειτουργικό της σύστημα Windows 8.

Όλη η μυστικότητα που διατηρούσε όλον αυτόν τον καιρό σχετικά με το επόμενης γενιάς λειτουργικό σύστημά της, θα ανήκει από εδώ και πέρα στο παρελθόν...

Ο Πρόεδρος των Windows, Steven Sinofsky, έχει αναρτήσει ήδη το πρώτο post στο 'Building Windows 8'(γνωστό και ως 'B8'), παραδεχόμενος μάλιστα ότι η εταιρεία έχει αντιληφθεί την αναστάτωση του κόσμου σχετικά με τη μηδαμινή πληροφόρηση πάνω στο Windows 8:

"To blogging μας επιτρέπει να συνάπτουμε αμφίδρομο διάλογο μαζί σας σχετικά με τις σχεδιαστικές επιλογές, τα δεδομένα πραγματικού χρόνου, τη χρήση αλλά και όλες τις νέες ευκαιρίες του Windows 8. Μαζί θα ξεκινήσουμε τη νέα μοναδική περιπέτεια εμφάνισης ενός σπουδαίου προϊόντος στην αγορά. Ειλικρινά, ανυπομονούμε να μιλήσουμε για την ανάπτυξη του Windows 8 τόσο με τους παθιασμένους τελικούς χρήστες όσο και με τους developers."

Επιπλέον, διαβεβαίωσε ότι όλα τα εργαλεία και οι λειτουργίες του νέου λειτουργικού συστήματος θα παρουσιαστούν στο Build Conference της εταιρείας τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

[πηγή winrumors]

 

Loading