Microsoft Office 2021: Αποκαλύφθηκαν οι τιμές των δύο εκδόσεων

Την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 5 Οκτωβρίου 2021 θα ξεκινήσει η κυκλοφορία του Windows 11 και του Office 2021, με τη Microsoft να αποκαλύπτει σήμερα τις τιμές των διάφορων εκδόσεων της δημοφιλούς σουίτας. Συγκεκριμένα, θα είναι διαθέσιμα τα παρακάτω:

  • Microsoft Office Home and Student 2021 (PC και Mac): Περιλαμβάνει τα Word, Excel, PowerPoint, OneNote και Microsoft Teams, με κόστος €149.99.
  • Microsoft Office Home and Business 2021: Περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω μαζί με την άδεια χρήσης σε επιχειρήσεις και κοστίζει €249.99

Οι χρήστες θα βρουν στο Office 2021 το νέο σχεδιασμό του περιβάλλοντος χρήσης, τα εργαλεία για εύκολη συνεργασία με άλλους χρήστες από την υπηρεσία Microsoft 365 (συνεργασία πολλών χρηστών σε πραγματικό χρόνο στο ίδιο αρχείο, υποστήριξη OneDrive, ενσωμάτωση του Microsoft Teams), υποστήριξη μετάφρασης για το Outlook, βελτιωμένη απόδοση σε όλες τις εφαρμογές κλπ.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[Microsoft]

Loading