Microsoft Office 2021 και Office LTSC, έρχονται μέσα στο 2021

Η Microsoft ανακοίνωσε επίσημα ότι μέσα στο 2021 θα κυκλοφορήσει τη νέα έκδοση της σουίτας Office για καταναλωτές και επιχειρήσεις, η οποία έχει σχεδιαστεί για όσους προτιμούν να πληρώνουν εφάπαξ για να έχουν δική τους για πάντα τη σουίτα και όχι να ακολουθούν το συνδρομητικό μοντέλο λειτουργίας του Office 365.

Το Microsoft Office 2021 (για καταναλωτές) και το Microsoft Office LTSC (για επιχειρήσεις) αναμένονται μέσα στο δεύτερο μισό του 2021 και γι΄ αυτό μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες για τα νέα χαρακτηριστικά τους. Το σίγουρο είναι ότι θα δούμε το νέο dark mode για τις εφαρμογές Word, Excel, Powerpoint κλπ.

Ειδικά για την έκδοση Microsoft Office LTSC (Long-Term Servicing Channel) για επιχειρήσεις θα παρέχεται υποστήριξη από την εταιρεία για 5 χρόνια από την αγορά και θα κυκλοφορήσει μια preview έκδοση μέσα στον Απρίλιο. Δεν έχουν γίνει γνωστές οι τιμές των Office 2021 και Office LTSC, αλλά σίγουρα θα δούμε εκδόσεις 32-bit και 64-bit για Windows 10 και macOS.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[Microsoft]

Loading