Microsoft Office: Διαθέσιμο το dark mode στην πλήρη εφαρμογή της σουίτας για Android

Η Microsoft έχει ξεκινήσει το λανσάρισμα του dark mode για την πλήρη εφαρμογή της σουίτας Microsoft Office σε συσκευές Android. Ωστόσο, η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει ακόμη πότε θα ενσωματωθεί το νέο θέμα ξεχωριστά στα Word, Excel και PowerPoint, αν και είναι είναι διαθέσιμη για τις συσκευές iOS εδώ και αρκετό καιρό.

Η εφαρμογή αλλάζει αυτόματα σε dark mode ανάλογα με τις λειτουργίες που έχει ορίσει στο εκάστοτε λειτουργικό σύστημα της συσκευής που χρησιμοποιείτε. Παρόλα αυτά, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να μεταβούν στις Ρυθμίσεις και να επιλέξουν αν επιθυμούν light ή dark mode.

Παρά την κυκλοφορία του dark mode για Android συσκευές και τη γενικότερη προσπάθεια της εταιρείας να αναβαθμίσει την εμπειρία της σουίτας της, το γεγονός ότι η συγκεκριμένη λειτουργία δεν έχει ενσωματωθεί ακόμη στο Word προκαλεί μία κάποια δυσαρέσκεια.

Η Microsoft είχε ανακοινώσει τα σχέδια της για τις εφαρμογές της σουίτας Microsoft 365 από το 2019 και μέχρι στιγμής έχει κατορθώσει να τηρήσει τις υποσχέσεις της με το dark theme να τοποθετείται και στις εφαρμογές των κινητών αλλά και στις διαδικτυακές εκδόσεις, όπως το OneDrive.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading