Πώς θα λειτουργεί το Windows 8 με την cloud υπηρεσία Microsoft Skydrive

Όπως αναφέραμε και στην παρουσίαση του Windows 8, η επιτυχία του θα βασιστεί στην εκμετάλλευση των υπηρεσιών cloud της Microsoft, από τη στιγμή που στόχος της εταιρίας είναι να προσφέρει ένα ενιαίο, γρήγορο και εύχρηστο λειτουργικό σύστημα για κάθε είδους συσκευή.

Windows 8 Skydrive

Σημαντικό ρόλο θα παίξει η υπηρεσία cloud αποθήκευσης Skydrive, η επίσημη ιστοσελίδα της οποίας έχει ενημερωθεί με ένα νέο video (βλ. παρακάτω) που μας πληροφορεί για τον τρόπο συνεργασίας με το Windows 8.

Επιγραμματικά να αναφέρουμε ότι οι χρήστες του Windows 8 θα μπορούν να βλέπουν τις φωτογραφίες που έχουν ανεβάσει στο Skydrive, καθώς και να ενημερώνουν το λογαριασμό Skydrive απευθείας από το Metro UI της συσκευής τους. Ακόμη, θα είναι δυνατή η επιλογή των φίλων που θα μπορούν να βλέπουν ή να επεξεργάζονται τους φακέλους του χρήστη στην cloud υπηρεσία.

Τέλος, στις σκέψεις της Microsoft είναι η παροχή απεριόριστου χώρου για αποθήκευση φωτογραφιών και αρχείων Microsoft Office, αλλά για όλα τα υπόλοιπα ο κάθε χρήστης θα έχει στη διάθεση του 26GB.


SkyDrive on Windows 8 by TechGear

[πηγή CNET]

About Chris Elpidis

Σχόλια, κριτική, κοπλιμέντα, αφορισμοί, δωροδοκίες και ό,τι άλλο θέλετε στο @celpidis και στο Google+
This entry was posted in Microsoft, Software, Windows 8 and tagged , . Bookmark the permalink.