Middle-earth: Shadows of War, Hollow Knight και...Bugsnax τα δωρεάν games του PS Plus το Νοέμβριο!

Πολύ αξιόλογοι οι δωρεάν τίτλοι για τους συνδρομητές της υπηρεσίας PS Plus το μήνα Νοέμβριο, καθώς η Sony γιορτάζει την έλευση του PlayStation 5 με δύο δυνατούς τίτλους και ένα έξτρα δωράκι για τους κατόχους της νέας παιχνιδοκονσόλας.

Το πρώτο από αυτά είναι το Middle-earth: Shadow of War, το RPG της Monolith Productions που κυκλοφόρησε το 2017 για Windows PC, PS4 και Xbox One ως το sequel του Shadow of Mordor. To δεύτερο είναι το Hollow Knight: Voidheart Edition, την έκδοση δηλαδή που περιλαμβάνει όλα τα updates.

Το έξτρα δώρο δεν είναι άλλο από το…Bugsnax, το ιδιαίτερο παιχνίδι της Young Horses που συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τα παιχνίδια πρεμιέρας για το PS5! Σημειώστε ότι θα είναι διαθέσιμη δωρεάν μόνο η έκδοση για το PS5 και όχι αυτή του PS4.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading