Might & Magic Heroes: Era of Chaos, άνοιξαν οι προεγγραφές για Android και iOS

Μπορεί να μην ασχολείται με την ανάπτυξη ενός νέου Heroes of Might & Magic για PCs, αλλά τουλάχιστον η Ubisoft σκέφτεται τους mobile gamers και σύντομα θα κυκλοφορήσει το Might & Magic Heroes: Era of Chaos.

1might-and-magic-era-of-chaos.jpg

Το παιχνίδι μοιάζει με reboot του Heroes of Might & Magic III, καθώς οι gamers θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με την Queen Catherine Ironfist στην προσπάθεια της να αναστηλώσει το Βασίλειο της Erathia. Το gameplay θα είναι ένας συνδυασμός turn-based μαχών με στοιχεία RPG, ενώ θα υπάρχει PvP mode σε πραγματικό χρόνο για να παίζεις αντίπαλος με άλλους παίκτες. Στόχος σου να χτίζεις τον στρατό σου, να καλείς θρυλικούς ήρωες και μυθικά τέρατα, και φυσικά να κατακτάς κάστρα.

Το Might & Magic Heroes: Era of Chaos θα είναι διαθέσιμο για Android και iOS. Οι προεγγραφές έχουν ξεκινήσει ήδη στο Google Play Store [Link] για συσκευές Android και όσοι δηλώσουν από τώρα συμμετοχή θα λάβουν ένα αποκλειστικό hero skin μαζί με ένα legendary pack που περιλαμβάνει τρία χρυσά κλειδιά, 300 dragonsteel, 300 shadowsteel και 77.777 χρυσό.

Loading