Mighty Doom: Ένα νέο DOOM για mobile συσκευές

Το Mighty Doom είναι ένα ακόμη action game από τη Bethesda Softworks, το οποίο έκανε την εμφάνιση του ήδη στο κατάστημα Google Play της Νέας Ζηλανδίας για συσκευές Android. Πρόκειται για ένα spin-off της θρυλικής σειράς DOOM, το οποίο δανείζεται κάποια βασικά στοιχεία (όπλα, τοποθεσίες) αλλά έρχεται με καρτουνίστικα γραφικά και προσαρμοσμένο gameplay για τις οθόνες των φορητών συσκευών.

Στο Mighty Doom το παιχνίδι εξελίσσεται με τον gamer να “καθαρίζει” τα κύματα των δαιμόνων. Με το ένα χέρι μετακινείς τον χαρακτήρα σου και με το άλλο πυροβολείς, γλιστράς και αλλάζεις όπλα. Η δυσκολία αυξάνεται σταδιακά, ωστόσο, ταυτόχρονα μπορείς να αναβαθμίζεις τον χαρακτήρα σου με πιο αποτελεσματικά όπλα και πανοπλίες για να αντιμετωπίσεις τους εχθρούς.

mighty-doom.jpg

Μοιάζει με μια έκδοση - μινιατούρα του DOOM, όπου υπάρχουν κανονικά τα κλασικά όπλα του παιχνιδιού (π.χ. Rocket Launcher, Plasma Rifle) και μπορείς να πραγματοποιείς ορισμένους συνδυασμούς κινήσεων για να εκτελέσεις τις “ειδικές” ενέργειες με τον Slayer.

Από τη στιγμή που ξεκίνησαν οι δοκιμές στη Νέα Ζηλανδία, η γενική κυκλοφορία του Mighty Doom δεν θα αργήσει. Θα είναι διαθέσιμο δωρεάν και περιλαμβάνει in-app επιλογές για αγορές.

Mighty Doom - [Google Play Store Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading