Minecraft Legends: Ένα νέο action strategy game στον κόσμο του Minecraft

Ακόμα ένα παιχνίδι που είναι στημένο στον κόσμο του Minecraft ανακοινώθηκε από τη Mojang Studios στην εκδήλωση Xbox & Bethesda Games Showcase. Ο λόγος για το Minecraft Legends, ένα real-time action strategy game που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023 και θα είναι από την πρώτη ημέρα διαθέσιμο στην υπηρεσία Xbox Game Pass.

Στο Minecraft Legends γίνεται μια εισβολή από Piglin στον κόσμο του Minecraft και ο gamer καλείται να συγκεντρώσει συμμάχους για να ηγηθεί της απώθησης των εχθρών. Για το gameplay δεν έγιναν γνωστές πολλές λεπτομέρειες, αλλά αποκαλύφθηκε πως θα μπορείς να δίνεις εντολές στους NPCs για να οργανώνεις τις θέσεις τους και γενικότερα θα υπάρχουν αρκετά στοιχεία στρατηγικής σε ένα κατά τ’ άλλα έντονο action στυλ.

Εξυπακούεται ότι το Minecraft Legends θα υποστηρίζει co-op mode και ανταγωνιστικό multiplayer για μάχες με άλλους gamers, με την εταιρεία να υπόσχεται περισσότερες πληροφορίες σε μεταγενέστερο χρόνο. Την ανάπτυξη έχει αναλάβει η Blackbird Interactive, το studio πίσω από τα Homeworld: Deserts of Kharak και Homeworld 3.

Loading