Monsters at Work: Πρώτο trailer για τη spin-off σειρά της Pixar

Μετά την “κλεφτή ματιά” που μας έδωσε η Disney στα μέσα του περασμένου μήνα, ήρθε η ώρα να παρακολουθήσουμε το πρώτο κανονικό trailer για την επερχόμενη σειρά Monsters at Work που θα ξεκινήσει να προβάλλεται μέσα από την υπηρεσία Disney+ στις 7 Ιουλίου 2021.

Το Monsters at Work αποτελεί spin-off της ταινίας Monsters Inc. που κυκλοφόρησε το 2001 από την Pixar και σημείωσε τεράστια επιτυχία στο box office. Η υπόθεση ξεκινά μία ημέρα μετά την έναρξη της λειτουργίας του εργοστασίου των τεράτων που μαζεύει το γέλιο των παιδιών για να τροφοδοτήσει την πόλη Monstropolis. Αυτή ήταν η ανακάλυψη των Mike και Sulley που διαπίστωσαν ότι το γέλιο παράγει 10 φορές μεγαλύτερη ενέργεια από αυτήν των ουρλιαχτών.

Δεν έχει γίνει γνωστό από πόσα επεισόδια αποτελείται η σειρά, αλλά γνωρίζουμε ότι θα κυκλοφορεί καινούργιο κάθε Τετάρτη. Οι Billy Crystal και John Goodman επιστρέφουν στους ρόλους των Mike Wazowski και James P. “Sulley” Sullivan, ενώ θα ακούσουμε τους Ben Feldman, Mindy Kaling, Henry Winkler, Lucas Neff και Alanna Ubach στους ρόλους των Tylor Tuskmon, Val Little, Fritz, Duncan και Cutter αντίστοιχα.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading