motorola defy satellite link: Φέρνει αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία σε κάθε smartphone

Η Bullitt Group, ο καινοτόμος βρετανικός κατασκευαστής κινητών τηλεφώνων, σε συνεργασία με τη Motorola Mobility, μια εταιρεία της Lenovo, παρουσιάζουν μια νέα συσκευή της σειράς motorola defy rugged που ενσωματώνει τη μοναδική υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων από κινητό σε δορυφόρο. Η motorola defy satellite link, είναι μια μικρή συσκευή Bluetooth που παρέχει δορυφορική συνδεσιμότητα σε οποιοδήποτε Smartphone iOS ή Android, ειδικά σχεδιασμένη για οποιονδήποτε έχει αντιμετωπίσει την επώδυνη έλλειψη κάλυψης κινητής τηλεφωνίας - είτε ταξιδεύει, είτε συμμετέχει σε υπαίθριες δραστηριότητες, είτε στην καθημερινή του ζωή.

Η Motorola και η Bullitt επιβεβαίωσαν τη δέσμευσή τους για καινοτομία ενσωματώνοντας το Bullitt Satellite Messenger στο νέο μέλος της σειράς motorola defy, που θα παρουσιαστεί και από τις δύο εταιρείες στο MWC 2023 στη Βαρκελώνη. 

motorola-defy-satellite.jpg


Motorola defy satellite link: ένα ισχυρό αξεσουάρ επικοινωνίας Bluetooth με δορυφορική συνδεσιμότητα Bullitt

Η motorola defy satellite link είναι ένα συμπαγές, ελαφρύ αξεσουάρ Bluetooth με εύχρηστο σύστημα προσάρτησης που επιτρέπει σε οποιαδήποτε συσκευή Android ή iOS να συνδεθεί με την εφαρμογή Bullitt Satellite Messenger και να χρησιμοποιήσει την πλήρη λειτουργικότητά της, συμπεριλαμβανομένων των πραγματικών αμφίδρομων μηνυμάτων μέσω δορυφόρου, καθώς και της κοινοποίησης τοποθεσίας αλλά και αιτήματος για άμεση βοήθεια SOS.

Η «σκληρή», αλλά εύκολα μεταφερόμενη συσκευή έχει περάσει τις δοκιμές Mil-Spec 810H, είναι αδιάβροχη και ανθεκτική στη σκόνη με πιστοποίηση IP68. Διαθέτει μπαταρία 600mAh, παρέχοντας επαρκή ενέργεια για πολλές ημέρες χρήσης. Ο σχεδιασμός της περιλαμβάνει ένα φυσικό κουμπί SOS και εντοπισμού τοποθεσίας «Check In», επιτρέποντάς της να προσφέρει ορισμένες λειτουργίες ακόμα και όταν δεν είναι συνδεδεμένη με το Smartphone.

Σχεδιασμένη για να δίνει σε κάθε smartphone τη δύναμη της δορυφορικής συνδεσιμότητας, η motorola defy satellite link είναι μια προηγμένη δορυφορική συσκευή ασύρμστου hotspot που εξασφαλίζει ηρεμία - όπου κι αν σας οδηγήσει η επόμενη περιπέτειά σας ή η εργασία σας.

motorola-defy-satellite-3.jpg


Bullitt Satellite Messenger: Διαθέτει τεχνολογία απευθείας επικοινωνίας του κινητού τηλεφώνου με δορυφόρο για αμφίδρομη δορυφορική ανταλλαγή μηνυμάτων

Το Bullitt Satellite Messenger είναι η πρώτη δορυφορική υπηρεσία NTN που βασίζεται σε πρότυπα 3GPP. Η νέα σειρά motorola defy θα χρησιμοποιήσει την υπηρεσία για πρόσβαση σε υπάρχοντες γεωστατικούς δορυφόρους, παρέχοντας προσιτή και συνεχή κάλυψη διεθνώς σε σχέση με τις υπάρχουσες υποδομές κινητής τηλεφωνίας. Με αυτή τη νέα τεχνολογία, οι πελάτες μπορούν να στέλνουν μηνύματα μέσω δορυφόρου, αρκεί να έχουν καθαρή θέα στον ουρανό.

Η δορυφορική συσκευή motorola defy θα συνδεθεί μέσω Bluetooth με οποιοδήποτε Smartphone. Στη συνέχεια, η συσκευή συνδέεται απευθείας με γεωστατικούς δορυφόρους 37.500 χιλιόμετρα πάνω από τη γη και σας επιτρέπει να στέλνετε μηνύματα κειμένου μέσω της εφαρμογής Bullitt Satellite Messenger, όταν δεν είναι διαθέσιμα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και Wi-Fi. Οι παραλήπτες χωρίς την εφαρμογή Bullitt Satellite Messenger θα λάβουν ένα μήνυμα ως απλό SMS στο υπάρχον τηλέφωνό τους και θα καλούνται να κατεβάσουν τη σχετική εφαρμογή Android ή iOS για να απαντήσουν.

Το κόστος των μηνυμάτων που αποστέλλονται ή λαμβάνονται μέσω δορυφόρου θα αφαιρείται από το πρόγραμμα του συνδρομητή δορυφορικών μηνυμάτων χωρίς να υπάρχει κάποια χρέωση για τον παραλήπτη. Επίσης, δεν υπάρχει χρέωση σε κανένα από τα δύο μέρη κατά την αποστολή ή τη λήψη μηνυμάτων μέσω σύνδεσης στο Internet.

Το SOS Assist - με 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα πρόσβαση σε κέντρα αντιμετώπισης έκτακτης ανάγκης που παρέχονται από την FocusPoint International - περιλαμβάνεται σε όλα τα προγράμματα δορυφορικής επικοινωνίας που ξεκινούν από μόλις 4.99 ευρώ / μήνα, με άλλα ευέλικτα και πιο απαιτητικά προγράμματα χρήσης να είναι επίσης διαθέσιμα.

motorola-defy-satellite-2.jpg

Τιμές και διαθεσιμότητα

Η συσκευή motorola defy satellite link θα είναι διαθέσιμη από τον Απρίλιο του 2023 σε πολλά καταστήματα πώλησης παγκοσμίως στα 119€. Ένα πακέτο που περιλαμβάνει συνδρομή ενός έτους στο πρόγραμμα υπηρεσιών Essentials Messaging (έως 30 αμφίδρομα μηνύματα ανά μήνα και SOS Assist) θα ξεκινά από 169 €.

Loading