Motorola One Hyper: Ασύρματη φόρτιση από απόσταση και από τη Lenovo! [Video]

Σε ημέρα…ασύρματης φόρτισης εξελίσσεται η σημερινή, αφού λίγο μετά τη Xiaomi είναι η σειρά της Lenovo να δείξει τη δική της παρόμοια τεχνολογία. Ο φορτιστής ονομάζεται Motorola One Hyper και αποτελεί μια εξέλιξη του προτύπου Qi που επιτρέπει την ασύρματη φόρτιση συσκευών από απόσταση 80-100cm αρκεί να μην υπάρχουν εμπόδια στο ενδιάμεσο.

Η Lenovo αναφέρει ότι με αυτόν τον τρόπο μπορεί να φορτίζει ταυτόχρονα έως 7 συσκευές, αλλά δεν αποκαλύπτει την ισχύ που παρέχει ο φορτιστής της (το Xiaomi Mi Air Charge υπόσχεται 5W). Όπως θα δείτε και στην επίδειξη που ακολουθεί, η φόρτιση ξεκινά αμέσως μόλις τοποθετηθεί η συσκευή εντός εμβέλειας, ωστόσο, διακόπτεται όταν παρεμβληθεί το χέρι του χρήστη.

Μέχρι στιγμής έχουμε δει τις Huawei, Xiaomi και Lenovo (Motorola) να ασχολούνται ενεργά με αυτόν τον τύπο φόρτισης. Για να δούμε αν θα ακολουθήσουν και άλλοι…

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[via]

Loading