NBA 2K21: Πρώτο gameplay video από την έκδοση για PS5 και Xbox Series X

Η 2K Games δημοσίευσε ακόμη ένα video για το NBA 2K21 που μας δίνει την πρώτη εικόνα από το gameplay στις παιχνιδοκονσόλες επόμενης γενιάς, ενώ υπάρχει και σχολιασμός από τους Eric Benish και Mike Wang, οι οποίοι τονίζουν ορισμένα στοιχεία που αξίζουν της προσοχής μας.

Στο video βλέπουμε έναν αγώνα ανάμεσα στους Golden State Warriors και τους New Orleans Pelicans, και σε σύγκριση με την έκδοση του NBA 2K21 για τις σημερινές παιχνιδοκονσόλες παρατηρούμε ταχύτερους χρόνους φόρτωσης, μεγαλύτερη λεπτομέρεια στις εκφράσεις του προσώπου των αθλητών, πιο αυθεντικές αντιδράσεις όλων των παρευρισκόμενων στο παρκέ (από τους παίκτες και τους διαιτητές μέχρι τους φύλακες), συνολικά αναβαθμισμένα γραφικά, αλλά και μια νέα γωνία για την κάμερα.

Το NBA 2K21 είναι ήδη διαθέσιμο για Windows PC, PS4, Stadia, Nintendo Switch και Xbox One, ενώ το περιμένουμε στην πρεμιέρα των Xbox Series X/S (10 Νοεμβρίου 2020) και PlayStation 5 (12 Νοεμβρίου 2020).

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading