NBA 2K21: Το νέο trailer μας δείχνει τα εντυπωσιακά γραφικά σε PS5 και Xbox Series X

Έφτασε η ώρα να δούμε υλικό από το NBA 2K21 όπως θα φαίνεται στα PS5 και Xbox Series X, και όπως θα δείτε στο video, η βελτίωση είναι δραματική στα γραφικά σε σύγκριση με την έκδοση του παιχνιδιού για PS4, Windows PC και Xbox One.

Η 2K Games κατάφερε να δημιουργήσει με ανεπανάληπτο ρεαλισμό τους παίκτες και το κοινό, ενώ δεν περιόρισε τη λεπτομέρεια μόνο στα μεγάλα ονόματα του NBA. Η εταιρεία τονίζει πως κάθε ένας χαρακτήρας (συμπεριλαμβανομένου του κοινού στις θέσεις δίπλα στο παρκέ) θα έχει τη δική του ρουτίνα κινήσεων με τη βοήθεια Τεχνητής Νοημοσύνης, έτσι ώστε να φαίνονται όσο το δυνατόν πιο φυσικές στον gamer.

Φυσικά, στην απόδοση μιας ρεαλιστικής εμπειρίας αγώνα του NBA βοηθούν σημαντικά ο φωτισμός, τα animations και το επανασχεδιασμένο σύστημα κίνησης που καλύπτει μέχρι και τις συγκρούσεις των παικτών κατά τη διάρκεια του αγώνα. Σύντομα θα αποκαλυφθούν περισσότερες λεπτομέρεις για τα διάφορα game modes του NBA 2K21 και για τις αλλαγές στο MyPlayer.

Το NBA 2K21 θα είναι διαθέσιμο για τα PS5 και Xbox Series X από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας τους με την τιμή του στα €69.99, ενώ θα προσφέρεται δωρεάν αναβάθμιση της έκδοσης των PS4 και Xbox One μόνο σε όσους έχουν αγοράσει την ειδική έκδοση Mamba Forever.

Loading