Νέες διαδραστικές οθόνες ViewBoard από τη ViewSonic

Η ViewSonic αποκαλύπτει την παγκόσμια στρατηγική περιβαλλοντικών και κοινωνικών δράσεων με επίκεντρο τη σειρά διαδραστικών οθονών της. Ως μέρος της συνεχούς δέσμευσής της να δημιουργεί θετικό αντίκτυπο στον πλανήτη, η ViewSonic σχεδιάζει να ενσωματώσει τη βιωσιμότητα σε όλες τις συσκευές.

Η ViewSonic στοχεύει να επιτύχει μείωση του αποτυπώματος άνθρακα κατά 42% έως το 2030 και να φτάσει τις καθαρές μηδενικές εκπομπές έως το 2050. Άλλες βασικές πρωτοβουλίες στο πλαίσιο της στρατηγικής ESG (Περιβαλλοντική, Κοινωνική και Εταιρική Διακυβέρνηση) της εταιρείας περιλαμβάνουν τη συμμόρφωση με τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών 4 , 12 και 15. Αυτοί οι στόχοι επικεντρώνονται στην παροχή δίκαιης ποιοτικής εκπαίδευσης για όλους, στη διασφάλιση υπεύθυνων κύκλων ζωής των προϊόντων και στην προώθηση της αποκατάστασης των οικοσυστημάτων.

Επιδιώκοντας τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων, η σειρά διαδραστικών οθονών ViewBoard της ViewSonic έχει σχεδιαστεί με ανακυκλωμένα υλικά και ενσωματώνει χαρακτηριστικά εξοικονόμησης ενέργειας. Το ανθρακικό αποτύπωμα των ViewBoards έχει μειωθεί έως και 24,43% σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά. Αυτές οι διαδραστικές οθόνες είναι εγγεγραμμένες στο EPEAT® και φέρουν πιστοποίηση ENERGY STAR® 8.0, γεγονός που σημαίνει ότι οι συσκευές πληρούν υψηλά κριτήρια περιβαλλοντικής απόδοσης για μεγάλη διάρκεια ζωής προϊόντος, κυκλικό σχεδιασμό και ενεργειακή απόδοση. Κάθε ViewBoard συνοδεύεται επίσης από μια περιεκτική αναφορά που περιγράφει λεπτομερώς τις εκπομπές άνθρακα και το συνολικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Διατήρηση ενέργειας

Κατασκευασμένες ειδικά για να ελαχιστοποιούν την κατανάλωση ενέργειας χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση, οι διαδραστικές οθόνες της ViewSonic διαθέτουν διάφορες λειτουργίες σχεδιασμένες να μειώνουν το αποτύπωμα άνθρακα. Στη λειτουργία Energy-Saving, η συσκευή απενεργοποιείται αυτόματα όταν δεν λαμβάνει σήμα για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Μετά από μια ώρα αδράνειας, εισέρχεται σε κατάσταση αναμονής μέσω μιας ρύθμισης Eco-mode. Για προγραμματισμένες ενεργοποιήσεις και απενεργοποιήσεις, οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν τις προτιμώμενες ώρες, χρησιμοποιώντας το Manager Advanced. Για πρόσβαση σε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συνολική κατανάλωση ενέργειας των συσκευών μας και για πιο ακριβή εξοικονόμηση, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Energy Savings Calculator της ViewSonic.

Μεγάλη διάρκεια ζωής

Δίνοντας προτεραιότητα στη διάρκεια ζωής και τη δυνατότητα συντήρησης, οι ViewBoards φέρουν αρθρωτό πλαίσιο με δυνατότητα αναβάθμισης, που επιτρέπει την εύκολη αντικατάσταση εξαρτημάτων και υποστηρίζει τις τεχνολογικές εξελίξεις χωρίς την ανάγκη απόρριψης ολόκληρης της μονάδας. Για παράδειγμα, οι χρήστες μπορούν να βελτιώσουν τις διαδραστικές τους οθόνες ενσωματώνοντας ένα slot-in PC για να αυξήσουν τον κύκλο ζωής του προϊόντος ή να προσαρτήσουν αξεσουάρ με αισθητήρες για μείωση της συνολικής κατανάλωσης ενέργειας.

Αυτή η προνοητική προσέγγιση όχι μόνο επεκτείνει τον κύκλο ζωής του προϊόντος, αλλά προωθεί επίσης μια κυκλική οικονομία, ενθαρρύνοντας την επαναχρησιμοποίηση των υλικών. Μέσω του Προγράμματος Ανακύκλωσης και Απόρριψης, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να επιστρέφουν απαρχαιωμένες συσκευές απευθείας στη ViewSonic, συλλέγουμε, ανακυκλώνουμε και απορρίπτουμε υπεύθυνα αυτές τις συσκευές, ελαχιστοποιώντας τις περιβαλλοντικές βλάβες και μεγιστοποιώντας την επαναχρησιμοποίηση υλικών για νεότερα μοντέλα.

Κοινωνικός αντίκτυπος

Η ViewSonic θα συμμετάσχει σε διάφορες εμπορικές εκθέσεις τεχνολογίας, όπως η BETT 2024 στο Λονδίνο του Ηνωμένου Βασιλείου, από τις 24 έως τις 26 Ιανουαρίου 2024 και στην ISE 2024 στη Βαρκελώνη της Ισπανίας, από τις 30 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου. Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση σχετικά με τη βιώσιμη τεχνολογία σε εκπαιδευτικά ιδρύματα και εταιρικά περιβάλλοντα. Μέσω αυτών των συμμετοχών, η εταιρεία ελπίζει να συνεργαστεί ενεργά με τους συγκεκριμένους κλάδους, προκειμένου να ενθαρρύνει την υιοθέτηση συσκευών που έχουν σχεδιαστεί με περιβαλλοντική συνείδηση, προωθώντας ένα θετικό αντίκτυπο στον πλανήτη.

Loading