LG

Νέες οθόνες LG UltraFine OLED Pro

H LG Electronics (LG) θέτει για άλλη μια φορά υψηλά τον πήχη των προσδοκιών για επαγγελματικής ποιότητας λύσεις προβολής, με την ανακοίνωση των οθονών LG UltraFine OLED Pro του 2022 (μοντέλα 32BP95E, 27BP95E). Παρέχοντας τα πλεονεκτήματα των αυτοφωτιζόμενων pixels της OLED στην επιφάνεια εργασίας, οι οθόνες αυτές προσφέρουν ακριβή αναπαραγωγή χρωμάτων και εξαιρετική απόδοση HDR και SDR, κάτι το οποίο απαιτούν οι επαγγελματίες των οπτικών εφέ, όσοι επεξεργάζονται βίντεο αλλά και άλλοι δημιουργικοί ρόλοι της βιομηχανίας.

Τα νεότερα μοντέλα OLED Pro 32 και 27 ιντσών της LG διαθέτουν ανάλυση 4K UHD (3.840 x 2.160) με λόγο αντίθεσης 1.000.000:1 και 99% κάλυψη του χρωματικού χώρου DCI-P3, καθιστώντας τα ικανά να ανταπεξέλθουν ακόμα και για τα πιο λεπτομερή ψηφιακά έργα. Και οι δύο νέες οθόνες προσφέρουν ανεξάρτητο έλεγχο pixel για εντυπωσιακή πιστότητα και αντίθεση χρωμάτων. Επιπλέον, καθώς οι οθόνες OLED δεν απαιτούν οπίσθιο φωτισμό, αυτές οι οθόνες UltraFine δεν παρουσιάζουν ούτε halo effect, ούτε blooming effect, δύο από τα πιο κοινά οπτικά φαινόμενα σε πολλές οθόνες LCD που αποσπούν την προσοχή του χρήστη.

LG OLED UltraFine Pro

Για να διασφαλιστεί ότι αυτά τα μοντέλα εμφανίζουν ζωντανά χρώματα όπως πρέπει, υπό τις βέλτιστες συνθήκες για την παραγωγικότητα, και οι δύο οθόνες OLED Pro, διατίθενται με αποσπώμενους αισθητήρες αυτορύθμισης/ self-calibration και τα καλύμματα οθόνης. Όταν ο αισθητήρας ρύθμισης/ calibration χρησιμοποιείται με το δωρεάν διαθέσιμο LG Calibration Studio software, μετρά το φως που εκπέμπεται από την οθόνη, σε χρονικά διαστήματα που ορίζονται από το χρήστη, και κάνει αυτόματα τις απαραίτητες ρυθμίσεις για να διατηρήσει υψηλό βαθμό ακρίβειας και συνέπειας στα χρώματα. Για ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια χρώματος και εικόνας, μπορεί να τοποθετηθεί το κάλυμμα, ώστε να αποτρέπονται οι αντανακλάσεις που αποσπούν την προσοχή και οι λάμψεις που προέρχονται από εξωτερικές πηγές φωτός.

Και οι δύο συσκευές UltraFine OLED Pro έχουν λεπτή, κομψή μορφή και είναι ελαφριές για εύκολη μετεγκατάσταση σε διαφορετικά δωμάτια και γραφεία. Η συμπεριλαμβανόμενη βάση συνδέεται με ασφάλεια στο πίσω μέρος της οθόνης με έναν απλό μηχανισμό, που χρειάζεται μόνο ένα κλικ (One-Click mechanism), και προσφέρει δυνατότητα προσαρμογής σε ύψος, περιστροφή και κλίση χωρίς να επηρεάζεται η σταθερότητα ή το στυλ.

Οι νέες οθόνες LG UltraFine OLED Pro θα είναι διαθέσιμες σε βασικές αγορές παγκοσμίως από τον επόμενο μήνα.

LG OLED UltraFine Pro

Προδιαγραφές:

 

32BP95E

27BP95E

Οθόνη

Οθόνη

OLED

OLED

Μέγεθος

31,5 ιντσών

27 ιντσών

Ανάλυση

4K UHD (3840 x 2160)

4K UHD (3840 x 2160)

Χρωματική γκάμα (τύπος.)

DCI-P3 99% Adobe RGB 99%

DCI-P3 99% Adobe RGB 99%

Λόγος Αντίθεσης

1,000,000:1

1,000,000:1

HDR

OLED Pixel Dimming HDR

OLED Pixel Dimming HDR

Οθόνη HDR 400 αληθινό μαύρο

Οθόνη HDR 400 αληθινό μαύρο

Χρόνος απόκρισης

1ms

1ms

Calibration

Self

Calibration

Ναι με το LG Calibration Studio

Ναι με το LG Calibration Studio

H/W Calibration

Ναι

Ναι

Εξαρτήματα

Self-Calibration Sensor

Ναι

Ναι

Κάλυμμα οθόνης

Ναι

Ναι

Συνδεσιμότητα

Διεπαφή

USB-C με παροχή ενέργειας 90W

USB x1 Upstream

x3 Downstream

HDMI

Εμφάνιση θύρας x2

USB-C με παροχή ενέργειας 90W

USB x1 Upstream

x3 Downstream

HDMI

Εμφάνιση θύρας x2


Όλα τα monitors της LG, υποστηρίζονται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και εγγύηση 0 pixel.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading