Neffos N1 και C7: Τα νέα smartphones της TP-Link παρουσιάστηκαν στο MWC 2018

[Δ.Τ.]

Η εταιρεία TP-Link ανακοίνωσε σήμερα τα Neffos Ν1 και Neffos C7 στο MWC 2018. Σχεδιασμένα να παρέχουν τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες στον τομέα της φωτογραφίας μέσω κινητών τηλεφώνων, αυτά τα δύο μοντέλα εξασφαλίζουν φωτογραφικές εμπειρίες που είναι διασκεδαστικές, έξυπνες και – πάνω απ’ όλα – οι καλύτερες στην κατηγορία τους.

Neffos N1

Γεμάτο με κορυφαίες λειτουργίες κάμερας που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και στον τρόπο ζωής των σύγχρονων χρηστών, το Neffos N1 είναι το πρώτο μοντέλο της εταιρείας που έχει στο πίσω μέρος του διπλή κάμερα, δηλαδή δύο κάμερες Sony IMX386 12-megapixels.

Η μία διαθέτει έναν εξελιγμένο αισθητήρα RGB Sony IMX386, ο οποίος συλλέγει ευρύ φάσμα χρωμάτων, ενώ η άλλη, διαθέτει έναν ασπρόμαυρο αισθητήρα, ο οποίος αναλαμβάνει όλες τις λεπτομέρειες. Και οι δύο έχουν την ικανότητα να συλλέγουν πιο πολύ φως. Όλα αυτά συνδυάζονται με αλγορίθμους που μειώνουν δραστικά τον ψηφιακό «θόρυβο», με αποτέλεσμα οι φωτογραφίες και τα βίντεο να είναι εκπληκτικά ευκρινή και ζωντανά, ακόμη και τη νύχτα.

Ο επιπλέον αισθητήρας της κάμερας, σας επιτρέπει να τραβάτε όμορφες φωτογραφίες με κάθετο προσανατολισμό και ρηχό βάθος πεδίου, ώστε να προσδίδεται εφέ “εκτός εστίασης” (bokeh), όπου το αντικείμενο της φωτογράφησης ξεχωρίζει από το φόντο. Παλαιότερα, αυτό μπορούσε να επιτευχθεί μόνο με ογκώδεις και ακριβές φωτογραφικές μηχανές DSLR με μεγάλο άνοιγμα φακού.

Άλλο ένα «δυνατό» χαρακτηριστικό του Neffos N1 είναι ο ισχυρός αλλά και ταυτόχρονα ενεργειακά αποδοτικός οκταπύρηνος επεξεργαστής MediaTek Helio P25 που «τρέχει» στα 2.6GHz. Ο επεξεργαστής συνδυάζεται με μνήμη 4GB RAM, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν καθυστερήσεις στην απόδοση, προσφέροντας ισχυρότατες δυνατότητες εξελιγμένου multitasking και gaming.

Neffos C7

Tο Neffos C7, είναι σχεδιασμένο με μεταλλικό σώμα και διαθέτει ευκρινέστατη μπροστινή κάμερα 8 megapixel για selfies & video-conference στην μεγάλη οθόνη 5.5-ιντσών της συσκευής. Η λειτουργία καλλωπισμού (Beautify Mode) 10 επιπέδων, σε πραγματικό χρόνο, επιτρέπει τη ζωντανή προεπισκόπηση πολλών μεθόδων καλλωπισμού, επιτρέποντάς σας να τραβήξετε τις τελειότερες, αλλά και φυσικότερες φωτογραφίες με ένα απλό κλικ.

Για απλή φωτογράφιση, το C7 διαθέτει πίσω κάμερα 13-megapixel με γρήγορη αυτόματη εστίαση που «κλειδώνει» σε ένα αντικείμενο με ακρίβεια, επιτρέποντάς σας να τραβήξετε λεπτομερείς φωτογραφίες, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

2017: Έτος – ορόσημο για τις πωλήσεις της Neffos

Παρότι σχετικά καινούρια στο χώρο των smartphone, η μάρκα Neffos της TP-Link εκτόξευσε τις πωλήσεις της το 2017, παρουσιάζοντας αύξηση 400% σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Αυτή η ιλιγγιώδης αύξηση στις πωλήσεις σηματοδοτήθηκε από το Neffos X1 Lite, το οποίο έλαβε εξαιρετικές κριτικές από τους ειδικούς της βιομηχανίας αλλά και τους τελικούς καταναλωτές.

Η Νeffos βρίσκεται σε τροχιά ανάπτυξης και έχει πορεία περαιτέρω βελτίωσης των πωλήσεών, καθώς η παγκόσμια αγορά smartphone ωριμάζει ολοένα και περισσότερο.
Με κληρονομιά τελειότητας για πάνω από δύο δεκαετίες, η TP-Link έχει επάξια κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού σε περισσότερες από 170 χώρες, χάρη στην πρωτοποριακή σχεδίαση των προϊόντων της και την αξεπέραστη σχέση απόδοσης – τιμής.

Η Neffos διατηρεί την φιλοσοφία της TP-Link με την ίδια αφοσίωση στη δημιουργία συσκευών Smartphone υψηλής ποιότητας, διατηρώντας ταυτόχρονα ελεγχόμενο κόστος κατασκευής και χαμηλά λειτουργικά έξοδα . Από τη σύλληψή της ως ιδέα το 2015, η Neffos προσφέρει την τέλεια ισορροπία μεταξύ εξαιρετικής σχεδίασης, απόδοσης και οικονομίας.
Σε μια εποχή που οι τιμές των smartphone αυξάνονται κάποιες φορές σε πολύ υψηλά όρια— τα τηλέφωνα Neffos παρέχουν ασύγκριτη απόδοση σε οικονομικές τιμές για τον τελικό καταναλωτή.

Η Neffos, μαζί με τους συνεργάτες της, έχει ως επιδίωξή της, όχι μόνο να χαράξει ένα σημαντικό δρόμο στην αναπτυσσόμενη αγορά των smartphone, αλλά και να την επηρεάσει στη νέα και συναρπαστική εποχή που ζούμε.

 

Loading