Νέο Apple Pencil Pro με πολλές καινοτομίες

Η Apple παρουσίασε το νέο Apple Pencil Pro με νέα χειρονομία συμπίεσης, γυροσκόπιο, απτική ανάδραση, υποστήριξη της υπηρεσίας Find My και πολλά άλλα.

Ένας νέος αισθητήρας στο Apple Pencil Pro επιτρέπει στους χρήστες να πιέζουν τη γραφίδα για να εμφανίσουν μια παλέτα εργαλείων για γρήγορη εναλλαγή τους, επιλογή πάχους γραμμών και χρωμάτων. Επιπλέον, ένα νέο γυροσκόπιο επιτρέπει στους χρήστες να περιστρέφουν το Apple Pencil Pro για ακριβή έλεγχο των διαμορφωμένων εργαλείων πένας και πινέλου.

Εξοπλισμένο με μια νέα απτική μηχανή, το Apple Pencil Pro βγαζει μια ελαφριά αντίδραση όταν οι χρήστες ασκούν πίεση, πραγματοποιούν ενα διπλό tap ή σαρώνουν ένα Smart Shape.

Το Apple Pencil Pro είναι η πρώτη γραφίδα της εταιρείας με υποστήριξη για την εφαρμογή Find My, η οποία βοηθά τους χρήστες να βρουν το αξεσουάρ σε περίπτωση που το χάσουν.

Το Apple Pencil Pro πραγματοποιεί σύζευξη, φορτίζει και αποθηκεύεται στο πλάι των πρόσφατα ανακοινωθέντων μοντέλων iPad Pro και iPad Air, τα οποία διαθέτουν μια νέα μαγνητική διεπαφή. Δεν είναι συμβατό με άλλα μοντέλα iPad.

Στις ΗΠΑ, η τιμή του Apple Pencil Pro ανέρχεται στα 129 δολάρια. Είναι διαθέσιμο για παραγγελία από σήμερα και η πώληση ξεκινά επίσημα από την Τετάρτη 15 Μαΐου.

Loading