Νέο «κύμα» εκπτώσεων σε κλειδιά για λογισμικό της Microsoft

Το Windows 11 μονοπωλεί το ενδιαφέρον των χρηστών τις τελευταίες ημέρες, αλλά μέχρι τον Οκτώβριο έχουμε ακόμα αρκετό καιρό για να δούμε σε ποιους υπολογιστές θα μπορεί να τρέξει τελικά, μιας και η Microsoft προσπαθεί να ελαφρύνει τις απαιτήσεις ειδικά για τους παλαιότερα μοντέλα.

Αυτό που έχει μεγάλη σημασία, όμως, είναι το γεγονός ότι το Windows 11 θα διανέμεται δωρεάν σε όσους έχουν εγκατεστημένο το Windows 10 στον υπολογιστή τους. Και σε περίπτωση που σκεφτόσασταν να αναβαθμίσετε τους υπολογιστές σας με αγορά κάποιου κλειδιού, αλλά διστάζετε λόγω της έλευσης του Windows 11, καλό θα είναι να γνωρίζετε ότι μετά την ενεργοποίηση του Windows 10 θα λάβετε κανονικά την αναβάθμιση στη νέα έκδοση όταν θα γίνει διαθέσιμη τον προσεχή Οκτώβριο (αρκεί φυσικά να την υποστηρίζει ο υπολογιστής σας).

tg30-cdkeydeals.jpg

Γι’ αυτό, αξίζει να ρίξετε μια ματιά στις προσφορές του καταστήματος CDKdeals.com σε αυθεντικά κλειδιά Windows 10 και Office 2016/2019. Μη ξεχάσετε να δηλώσετε το κουπόνι TG30 στο ταμείο για να λάβετε έκπτωση 30% (οι τιμές παρακάτω είναι οι τελικές μετά την εφαρμογή του κουπονιού).

Η διαδικασία είναι απλή: Πρώτα θα πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την έκδοση Windows 10 ή Office που σας ενδιαφέρει (Home, Pro, Office 2016 Pro, Office 2019 Pro) και στη συνέχεια θα την ενεργοποιήσετε με το κλειδί που αγοράζετε από το κατάστημα. Καλό είναι να γνωρίζετε πως τα κλειδιά μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο μία φορά τις περισσότερες φορές σε έναν υπολογιστή, επομένως, εάν κάνετε format τότε θα πρέπει να αγοράσετε άλλο κλειδί.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα λάβετε ένα email με το κλειδί για το προϊόν που αγοράσατε. Μη ξεχνάτε να ελέγχετε και τον φάκελο “Spam” στα email σας διότι μπορεί καμιά φορά να καταλήξει εκεί. Σε περίπτωση που προκύψει το οποιοδήποτε πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με το κατάστημα στη διεύθυνση service @ cdkdeals.com.

Στις μεθόδους πληρωμής συμπεριλαμβάνονται οι χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες, αλλά προτείνουμε πάντα το PayPal για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Loading