Νέο κύμα προσφορών σε κλειδιά Windows και Office

Βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα και το κρύο σε συνδυασμό με την πανδημία δυσκολεύει αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα για να βολτάρεις στα καταστήματα για να κάνεις τις αγορές σου, οπότε είναι λογικό η πλειοψηφία του καταναλωτικού κοινού να έχει στραφεί στα ηλεκτρονικά καταστήματα. Αν ανάμεσα σε αυτά που θέλεις να αγοράσεις συμπεριλαμβάνονται προγράμματα της Microsoft, τότε αξίζει να κάνεις μια στάση στο Keysfan για να βρεις πολύ προσιτές λύσεις προκειμένου να αναβαθμίσεις τον υπολογιστή σου.

Το Keysfan εξειδικεύεται στις πωλήσεις κλειδιών για Windows 10/11, Microsoft Office κ.ά. και η παράδοση γίνεται άμεσα στο email σου χωρίς να ξοδέψεις χρόνο και χρήμα. Αμέσως μετά την αγορά αποστέλλεται ο κωδικός ενεργοποίησης στη διεύθυνση email που έχεις δηλώσει, πραγματοποιείς εγκατάσταση του προϊόντος και στη συνέχεια δηλώνεις το κλειδί που αγόρασες για να ξεμπερδεύεις εύκολα και γρήγορα. Αυτήν την περίοδο, το κατάστημα διαθέτει κλειδιά Windows 10 από μόλις €7.25, αλλά αξίζουν και οι υπόλοιπες προσφορές.

keysfan-jan-2022.jpg

Χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε κάποιο εκπτωτικό κουπόνι, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις παρακάτω προσφορές:

Δηλώνοντας το κουπόνι SKF50 στο ταμείο κερδίζετε έκπτωση 50% για αγορά κλειδιού Windows 10 και Windows 11:

Επιπλέον, με το κουπόνι SKF62 κερδίζετε έκπτωση 62% στα παρακάτω

Οι παραγγελίες στο κατάστημα Keysfan γίνονται πανεύκολα και γρήγορα. Απλά επιλέγεις το κλειδί που σ’ ενδιαφέρει, προχωράς στην αγορά (προτεινόμενη μέθοδος το PayPal) και πολύ σύντομα έρχεται στη διεύθυνση email που έχεις δηλώσει (έλεγχος και στον φάκελο Spam γιατί καμιά φορά ενδέχεται να καταχωρηθεί εκεί). Προηγουμένως θα πρέπει να έχετε κατεβάσει την έκδοση του λογισμικού που θέλετε να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή από την επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft και αφότου ολοκληρωθεί η εγκατάσταση μπορείτε να προχωρήσετε στην ενεργοποίηση της με το κλειδί που αγοράσατε.

Για οποιαδήποτε ερώτηση, διευκρίνιση ή πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με το κατάστημα στη διεύθυνση support @ keysfan.com.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading