Neon White: Το νέο στυλάτο shooter της Annapurna Interactive

Η Annapurna Interactive έχει καταφέρει μέσα σε μόλις 5 χρόνια ζωής να φτιάξει ένα εξαιρετικό όνομα στον χώρο του gaming και να σημειώσει μεγάλη επιτυχία με παιχνίδια όπως το What Remains of Edith Finch, Donut County, The Pathless και Outer Wilds, ενώ ετοιμάζει και το πολύ ιδιαίτερο Stray.

Εκτός από τα παραπάνω, η εταιρεία έχει στα σκαριά και ένα ακόμη first-person shooter με ονομασία Neon White, το οποίο αποκαλύφθηκε επίσημα στο τελευταίο Nintendo Direct και προορίζεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2021 σε Windows PC και Nintendo Switch.

Στο Neon White αναλαμβάνεις τον ρόλο ενός δολοφόνου που μάχεται με άλλους δολοφόνους - δαίμονες της Κολάσεως για μια θέση στον Παράδεισο. Οι μάχες γίνονται με τις Soul Cards και κάθε μία από αυτές εκτελεί μια συγκεκριμένη ενέργεια (π.χ. πιστόλι, τόξο, καραμπίνα), ενώ μπορείς να “θυσιάσεις” κάποιες κάρτες για να εκτελέσεις μια “θανατηφόρα κίνηση”.

Από το πρώτο trailer διακρίνουμε το ιδιαίτερο στυλ των γραφικών και περιμένουμε αρκετά έντονο gameplay.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading