Nintendo Switch: Ξεπέρασε τα 132 εκατ. πωλήσεις, πορεία ρεκόρ για το Super Mario Bros. Wonder

Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των gamers και του ειδικού Τύπου περιμένει πως και πως κάποιο επίσημο στοιχείο για το Nintendo Switch 2, αλλά η Nintendo εξακολουθεί να τηρεί σιγή ιχθύος και να δηλώνει πως υπάρχει πολύ μέλλον για την πρώτη γενιά της παιχνιδοκονσόλας της.

Αυτό αποδεικνύεται ξεκάθαρα από τις πωλήσεις που συνεχίζει να καταγράφει το Nintendo Switch, μιας και έχει ξεπεράσει πλέον τα 132 εκατομμύρια τεμάχια από τότε που κυκλοφόρησε επίσημα στην αγορά (Μάρτιος 2017), όπως αποκάλυψε η εταιρεία στο πλαίσιο των οικονομικών αποτελεσμάτων του τελευταίου τριμήνου.

Στην ίδια ανακοίνωση είχαμε εξαιρετικά ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις και για την πορεία ορισμένων εκ των κορυφαίων τίτλων της Nintendo, με το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom να έχει φτάσει τα 19.5 εκατομμύρια τεμάχια μέσα σε λίγους μήνες, ενώ το Super Mario Bros. Wonder είναι πλέον το ταχύτερο σε πωλήσεις παιχνίδι Mario όλων των εποχών έχοντας ξεπεράσει τα 4.3 εκατομμύρια τεμάχια μέσα σε 2 εβδομάδες!

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 2017 μέχρι σήμερα έχουν πωληθεί 1.13 δισεκατομμύριο παιχνίδια για το Nintendo Switch! Η Nintendo μπορεί να μην αναφέρει τίποτα σχετικά με την επόμενη γενιά, αλλά δηλώνει πως θα συνεχίσει να υποστηρίζει το original Nintendo Switch για πολύ καιρό ακόμα με νέους τίτλους, γεγονός που μπορεί να του δώσει την απαραίτητη ώθηση για να ξεπεράσει σε συνολικές πωλήσεις ακόμα και το Nintendo DS (154.02 εκατ.).

Loading